Komentari na vest

Ridiger traži Čelsiju platu od 11.000.000 evra, Kunde s etiketom od 80.000.000 i dalje u mislima

T

TP-1

pre preko 2 godine

Ridiger ima mane naravno,ali ja bi mu ipak ponudio novi ugovor. Dugo je vec u premijer ligi. Ume da kiksne,ali i da odigra dobro jake utakmice. On je lider odbrane. U formaciji sa trojicom pozadu jedan od boljih u Evropi. Sa druge strane,nije ovo neki novac za Celzi i premijer ligu.

Ljuba

pre preko 2 godine

Bastoni je za ovog Kundea, klasa nad klasama. A ove spekulacije su takva glupost, Kunde ako dodje doci ce kao zamena za Tiaga Silvu koji ce verovatno u penziju. I Verovatno ce biti doveden i Kunde i jos jedan stoper i rudiger ce ostati. Azpi igra trenutno stopera sa tim sto cesto ide na desnog beka. Tako da ce od leta celzi imati samo Čalobaha( koji je mlad i nedokazan), Kristensena i Rudigera i neminovno je da ce tu doci jos 2 stopera A to ce najverovatnije biti Kunde i Bastoni. I njih dvojica sa Rudigerom ce ciniti odbrambeni trio, A izmene ce im biti Calobah i Kristensen i Azpi, koji ce biti ponekad stoper ponekad bek.
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Ridiger moze da igra samo sa 3 pozadi,ovako ima dosta gresaka.
G

Gost83

pre preko 2 godine

Kundeova klauzula je 85mil €
G

Gost1111

pre preko 2 godine

Celzi takodje pretjeruje. Toliko dobrih igraca u Italiji, a i u domacoj ligi. Koga god uzmu sa klupe Totenhema, ubosce i to za male pare.
D

Dachaa

pre preko 2 godine

Da su vise rotirali Tomoria imali bi sasvim dobrog igraca.