Komentari na vest

Rijad Marez 2009. bio na probi u Sent Mirenu i nije dobio ugovor

G

Goran5155w

pre gotovo 3 godine

Lewandowski nikad kod nas nije ni bio na probi, bilo je prica da treba dodje ali to se nikad nije desilo zbog uprave koja je rekla ne njegov menadzeru. Tako da je to ogromna razlika u odnosu na ovu pricu.
G

Gledje

pre gotovo 3 godine

Nije ga cak preporucio ni menadzer nego njegov saigrac iz Srbije, kome se on svideo na treningu i pozvao je privatno prijatelje iz Zvezde. Pitanje je da li je i imao menadzera tad, igrao je za B tim Legije, za par stotina evra, kako sam kaze.
G

Gostabhahahaha

pre gotovo 3 godine

Pa nije bio kod tebe vec u Zvezdi.Nema veze posle im dao 10 golova u 2 meca.Hehe
d

djurgården

pre gotovo 3 godine

A Yaya Toure nije prosao u ŽELJI??????
G

Gost007

pre gotovo 3 godine

Laž
G

Gost 2

pre gotovo 3 godine

Junak ove STORIJE?!? Zasto pobogu koristiti strane reci u recenici koje nikada nisu upotrebljene u nasem jeziku mesto nasih reci. Cuvajmo srpski jezik braco mila.
G

Gost14

pre gotovo 3 godine

Za plakanje sta pisu ljudi.
Д

Домаћин

pre gotovo 3 godine

Ја кад прочитам врхушка клуба умјесто управа најежим се...
m

mr.wolf

pre gotovo 3 godine

Pa kad moze futbal, sto da ne i storije. Smejemo se Hrvatima, a ljudi postuju svoje jezik. Football, kad se prevede.... nogomet. Ali mi smo veliki Srbi, pa vise volimo anglizme, getmanizme i turcizme..... ali.smk veliki SRBI. Zasto univerziret ? Stari srpski naziv Sveuciliste !. Damodanasnje generacije missle "to je hrvatska rec"....
r

rm26

pre gotovo 3 godine

Obozavam ovog decka,ima prica i za Marsej njegov omiljen klub,isto nije prosao probu.Glupo da pricam u svoje ime,ali i ja sam bio na nekoliko proba kod nas u super ligi,odradio odlicno i na kraju nista.Nisam i dan danas odustao,strpljen spasen.RM#26
U

U paklu je ekipa

pre gotovo 3 godine

Bio sam u Zvezdi, dosao do starijih kadeta, a onda mi je trener trazio 300 maraka ili evra (2005 godina) da mu placam da bi ostao i igrao. Samo sam otisao, roditelji nisu imali te pare. Dodjem na probu u OFK Beograd, sve prodje ok, kazu dodji sutra, imamo prijateljsku utakmicu sa nasom filijalom Palilulcem. Igrao sam na poziciji ofanzivnog veznog, po potrebi zadnji i centralni vezni, ali vise mi je odgovaralo da igram napred (inace taj kreten iz Zvezde me je cak stavljao na stopera zbog visine?!). Rasturimo tu prijateljsku, 7:2! Dam cetiri gola, namestim dva! I na kraju mi kazu, znas sta, nisi nas ubedio, ali ne mozemo da kazemo da si los, ajde lepo u nasu filijalu Palilulac na 6 meseci minimum!? Ja im bacim rimu da za Palilulac mogu da mi...znas vec sta, spakujem stvari, zalupim vrata od svlacionice. To ti je kraj moje fudbalske karijere. Mozda mi je greska bila kada je Dzevad Prekazi zvao na kucu, javila se moja mama a joj kazem - poruci mu da taj dres necu obuci ni mrtav! Verujem velika greska, glup napaljen klinac, ali sta da se radi...mozda ti prica pomogne za neko iskustvo.
r

rm26

pre gotovo 3 godine

Steta trebao si mozda da se boris,hvala na ispricanoj prici.Ja necu stati.Srecno u zivotu
r

rm26

pre gotovo 3 godine

Nadam se da si pronasao sebe u necemu drugom o da si srecan sada :)
K

Kosta11

pre gotovo 3 godine

Drzali ga na probi sto duze da ga ne placaju,davali mu samo toli obrok.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Te price su sve sbbkbb. Kao Levandovski u Zvezdi. Ko zna da li bi oni bili igraci kao sto su sad da su ih potpisali ti koji nisu.
B

Borcac5

pre gotovo 3 godine

Najbolja finta šuta na svetu trenutno
G

Gost187

pre gotovo 3 godine

Lewandovski bio Zvezdi, nije prosao takodje.
G

Gledje

pre gotovo 3 godine

Nije bio, odakle se sad to izmisli? Bio je preporucen u razgovoru, ima jedan zanimljiv momak, molim vas pogledajte ga i kad su strucnjaci iz Zvezde culi da ne igra ni za Legiju nego trenira sa rezervama nisu hteli ni da ga pogledaju. Tako da ni najmanji kontakt nije ostvaren sa igracem. Ali da su hteli da ga pogledaju ili hteli da ga dovedu, nema sumnje da bi u tom trenutku i Vojvodina mogla da ga dovede, bukvalno je bio u takvoj situaciji.