Komentari na vest

Rikardo dao reč Partizanu: Ne ide mu se u Arabiju, hoće preko Humske opet u Evropu

O

Oficir

pre gotovo 3 godine

Naravno da je odličan napadač gomes sto je i pokazao u onoj krs ekipi gde je igrao samo sa zdjelarom i gabrielom enakeom koji kad god je igrao pokazao je šta treba bek da radi...Riki je odlican igrac samo je pitanje da li ce igrati kod najboljeg trenera u istoriji partizana ili ce imati isti tretman kao suma banjak kao i sadik bajbek..... Sarlroa odlazi! Vazura odlazi!
A

Aebre

pre gotovo 3 godine

dobar igrač,solidne brzine i tehnike,skok glavom odličan...treba uz njega dovesti i nekog mladjeg malo i sa 2 špica ući u sezonu a ne sa jednim
O

Objektivac

pre gotovo 3 godine

Partizanu treba desni bek(ako Miljkon i dalje bude prvi izbor znaćemo da se neko tali lepo),treba nam zadnje vezni koji može da povuče loptu napred i odigra pas,ofanzivni vezni moderan brz umesto Natka,krilo jedno(drugo Holender,Jović) i 2 napadača.Naravno verovatno i još jedan štoper.Jedino tako imamo šansi mada ne treba podcenjivati sujetu i fudbalsku zatucanost Aleksandra Stanojevića kao i njegovu želju da puca Partizanu u noge sa svojim miljenicima Jojićem,Miljkovićem sa kojima očigledno ima neki tal jer koji normalan trener bi trpeo ovu dvojicu u ekipi
D

Donja_crta

pre gotovo 3 godine

Najsebicniji koji je ikad krocio u Partizan.. plus sporan finishing. Cela ekipa je igrala za njega, niko nije smeo da pisne u svlacionici. Sto dalje od Partizana. Ocajan igrac, jos gori covek.
G

Grobari Niski

pre gotovo 3 godine

Druze, izgleda da tebe te sezone Rikardo opasno uvredio nesto, ili si zbog njega izduvao za ugovor, potpis... Ja se secam kada je Bjekovicev sin de*il igrao umesto Kezmana, na silu, a nije znao peske da hoda! To vazi za sve fudbalercice i samozvane talente, ako znas, i radis mnogo na sebi, sta te briga za nekog Rikarda? Kidas i ne okreces se, kao Djurdjevic pored onakvog Leonarda, i opet se decko prodao, nadavao golova, kidao, i to sto nikada nije krio da je delija...
Е

Еро с онога свијета

pre gotovo 3 godine

@Grobarske laži... Што је баби мило, то јој се и снило. Агробанка је отишла у стечај, али постоји нешто, што се зове стечајни управник. У вашем случају то је Агенција за осигурање депозита, којој сте дуговали. Тако да истина је болна. Што се ГАСПРОМ-а тиче, то беше 2010, време кад је држава помагала Партизану, а ви јадни пропадали. У сваком случају, нико вас није овако газио (мислим на државу), нико вам није наметао партијску управу и гасио трибину...
S

Samo...

pre gotovo 3 godine

... mi nije jasno kakve veze ima Srbija sa Gaspromom?!? Ne smeta nama da Partizan dovede sponzora iz inostranstva, smeta nam što trošite srpske pare.
r

rarat

pre gotovo 3 godine

Evo ja cu ti objasniti sta drzava ima sa Gaspromom. Gasprom je ruska drzavna firma koja krade prirodne resurse iz Srbije. Da bi to uspeli, kupuju dobru volju sponzorisuci Zvezdu. Plus, to je politicki nametnuto spozlnzorstvo. Kakav bre interes ima Gasprom u sponzorisanju Zvezde osim ovoga sto sam gorr napisao? Nikakvog. Uvek mali diktatorski i polticki klub.
D

Dobro...

pre gotovo 3 godine

... to je tvoje mišljenje, ali Gasprom ima reklamu u Evropi, za male pare. Šalke nije znao gde je levo za 10 puta veće sponzorstvo. Zvezda je klub u Top 50 klubova u Evropi. Uskoro i top 40. A oni imaju reklamu na dresu za 4 miliona. Ostalo što si napisao ne zaslužuje odgovor. Znaš i sam da to nije istina.
Е

Еро с онога свијета

pre gotovo 3 godine

@Samo... Одговор се односио на оне са IQ>50. Али, пошто си добар дечко, рећи ћу ти да је Агробанка била државна. Поменута Агенција је, погађаш, исто тако државна (читај, држава вам опростила дугове). Држава је довела ГАСПРОМ, није вршила притисак да не дође. Нико вас није систематски уништавао. Друже, ви нисте у стању да продате играча за више од милион евра, ви сте васкрсли са Александром и треба кандило испод његове слике да палите. Држава "помаже" Партизану, таман толико да га одржи у животу. Смешни сте, али увек спортски поздрав :)
@

@Dobro...

pre gotovo 3 godine

Zvezda je kada su joj sredili Gasprom bila u Top 250 .
D

Druže...

pre gotovo 3 godine

...ako veruješ da Srbija, tj. Tadić ima uticaj na Putina i Medvedeva, onda je ovaj razgovor besmislen. Pre Tadića smo bili najtrofejniji klub u fudbalu I košarci ,a onda,gle čuda, to postaje Partizan. Ostale gluposti ne zaslužuju odgovor. Pozdrav i ne bih te više zadržavao.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Direktor Agrobanke je rekao da je nosio 200 miliona u SPS i da su zato bankrotirali. Dugove Agrobanke su otkupili Nemci i trazili su 10% duga od svakog duznika. Bilo je mnogo vecih duznika od Zvezde i svi su trebali da plate Nemcima 10% duga.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

Zvezda je bivsi prvak Evrope i Sveta zato Gasprom kod nas. Ko ste bre vi? Nemate trofeje u Evropi,nemate pobede u LS i KES jos od 1983,imate smesan skor u Evropi,nemate proleca,nemate velike igrace osvajace LS u drugim klubovima itd.
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Ej covece,poklonili vam ceo stadion!
X

XD

pre gotovo 3 godine

Bio je dobar Rikardo. Kakav vam se sada vraća to je već pitanje, dve godine pada u karijeri sada sa 29 opet čupanje, može da prodje i da vam bude dobro ali svakako nije sigurica.
@

@Vuc

pre gotovo 3 godine

Da CZ je bivsi prvak Evrope, dok je Partizan bivsi vicesampion Evrope.Svim ljubiteljima fudbala je jasno kako je Partizan igrao u finalu protiv Reala i koje sampione i iz koji zemalja je izbacivao.Samo prvak Cehoslovacke zemlje koja je takodje bila kao zajednicka drzava u samom vrhu evropskog fudbala nije pripadao LIGI PETICE. Da znaju ljubitelji fudbala sa kako je CZ igrala u svom KRNJEM FINALU KS protiv Olympika, i ko su joj bili protivnici i iz koji zemalja su dolazili.Prvaci sveta niste bili nikada. Posle dugih peripetija postoji neka odluka Fifa od pre 3-3 god. da se i pobednici Interkont.kupa mogu smatrati klupskim prvacima sveta, ali Fifa ih kao takve nece registrovati u svojoj statistici niti ce im retroaktivno dodeljivati FIFA pehar.Otidji na Fifinu stranicu ; https://de.m.wikipedia.org/wiki/FIFA-Klub-Weltmeisterschaft pa ces videti azuriranu stranicu od pre 3 sedmice gde je u spisak svetskih klupskih prvaka od 2004/05 upisan i Bayern kao prvak sveta za 2020 godinu. Nigde pobednika Interkont.kupa na toj listi a znamo da se ta jedna utakmica prvaka Evrope i Juzne Amerike za pobednik tog Interk.kupa igrala od 1960 pa sve do 2004 godine. Kazete da Partizan nema proleca u Evropi pa me cudi kakoje to onda Partizan godinama sve do prosle godine i Dinama Zagreb bio jedini klub sa Balkana koji je igrao 1/8 finala LU,a da ne pricamo da Partizan od CZ ima duplo vise grupnih faza LS i LU i cak 76 bodova vise po ovom sistemu koji primenjuje UEFA o poslednjih 20 godina. Da li vi gospodine koji kazete da Partizan nije imao igrace koji su sa 2.-im klubovima osvajali titule prvaka Evrope, znate da je Velibor Vasovic,legenda Partizana i evropskog fudbala jedini fudbaler sa balkana koji je kao KAPITEN STRANOG KLUBA,u Vasketovom, slucaju AJAKSA primio pobednicki pehar KUPA SAMPIONA. Da li vi gospodine znate da je legenda Partizana i svetskog fudbala,Pedja Mijatovic, svojim golom protiv Juventusa posle 32 godine doneo PEHAR LS najvecem klubu na planeti Realu. 1966 Real nezasluzeno pobedjuje Partizan,sto i Santjago Bernabeu po 2.puta priznaje u svojim memoarima pnd apauza 32 godine
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Kao sto je Prijovic dao rec FkCz za neku sicu ce da dodje a evo prodje dve godine pa nikako da dodje a tako ce i ovaj za brdo semenki i kikirikija da dodje u laznu avangardu xexexexe kakve gluposti Vucelini pisu strasno ali ova dvojica sigurno nece doci u nasu pustinjsku ligu eto zivi bili pa videli,,,,
@

@Vuc

pre gotovo 3 godine

Nastavak prethodno nedovrsenog komentara. Posle 1966 godine i nezasluzene pobede Reala nad Partizanom, u Briselu sledi Realov post od 32 godine i konacno te 1998 godine KAKVA ISTORIJA, igrac Partizana Mijat, svojim golom vraca ponovo pehar u vitrine Reala, pa u Muzeju Reala citava jedna strana Regala sa rekvizitima i dresovima posvecena je Partizanu sto nije ni jednom klubu iz Istocne Evrope. To predstavlja veliku cast i ponos za Partizan i srpski fudbal. Da li vi gospodine znate da je legenda Partizana i srpskog fudbala Dragan Ciric,sa Barselonom 1997 god. postao SUPER SAMPION EVROPE.Te godine je Ciric iz Partizana presao u Barselonu i prve godine je gotovo standardno igrao na 37 utakmica.Ali dobro nastavi ti svoju pricu,zelim ti sve najbolje.
a

as

pre gotovo 3 godine

Grobarske lazi...Tacno je da je Petar Skundric Zvezdi nabacio Gasprom. Kao sto je i tacno da se Skundric za to pitao koliko i ja. Jeste on to odradio ali Tadic i vlada su se pitali i dozvolili su to. Tako da itekako je zasluzan i Boris Tadic. Nadjes na netu prvu izjavu po dolasku na vlast vaseg duha o finansiranju na Rts i jasno cujes "u fudbalu Zvezda dobila neuporedivo vise novca od drzave".I to u doba kada smo mi sve osvajali. Nama nije trebalo,prodavali smo tada igrace a vi pecurke.
P

Postic

pre gotovo 3 godine

Da ,da kako da ne i pomoc Zvezdi na dresovima broj ,aj da probate vi kako je to ..
P

PFC

pre gotovo 3 godine

Upravo je tacno ono sto sam i ja pisao ranije nama nisu trebali milioni od drzave da bi igrali Evroligu , Ligu sampiona i osvajali titule samo da se sklone njihovi ljudi iz nasih uprava i dozvole onome ko hoce a sponzorise KK Partizan.
P

Pa.. .

pre gotovo 3 godine

...ni nama nisu trebali milioni za Ligu šampiona, samo je trebalo da ode Tole. Ušli smo u Ligu šampiona sa Milićem na špicu.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

U LS je Zvezda usla samo sa 1 strancem u 11 igraca, Benom. Tu su bili Milici,Simici,Krticici,Pavkovi,Savici,Stojkovici,Rodici,Degenek sve igraci iz Moldavije i 3 lige Nemacke i Napretka,Cukarickog itd. Samo pogledajte tim Zvezde sa Salcburgom revans.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

to su te menadzerske prevare sa jednim istim igracima koji ne mogu nigde van Srbije da prave razliku pa vrti u krug prodaj,vracaj,prodaj....
a

as

pre gotovo 3 godine

Partizan i Zvezda definitivno nemaju skaut sluzbu. Samo vracaj,vracaj,vracaj.
d

dežavi

pre gotovo 3 godine

Sa njim i Saničaninom, Partizan radikalno dobija na snazi i dominaciji u vazduhu. Ali bez desetke to nije kompletna ekipa.Natho nema fizikaloje
G

Gostivoje

pre gotovo 3 godine

Natho nema ni kondiciju za iole ozbiljniju utakmicu. Maksimala 20 minuta trcanja i gotov
D

Duh koji lebdi

pre gotovo 3 godine

Bice za JSD nista ne brinite, bankomat za sve
@

@Duh koji lebdi

pre gotovo 3 godine

Zaboravio si sliku A.V u kancelariji Zvezdana Terzića? Jel si slučajno možda zaboravio koje doveo Gazprom i ko je otpisao dugove prema Agrobanci? Terzić:,, Aleksandar V. je duh koji lebdi iznad Marakane''
G

Grobarske lazi...

pre gotovo 3 godine

Gasprom je doveo Skundric jos 2009, Dug prema Agrobanci nije otpisan nego je banka otisla u stecaj.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@Grobarske...... Pa zbog vašeg košarkaškog, a i fudbalskog kluba je Agrobanka otišla u stečaj. 35 miliona evra nije malo para
P

Pako Alkaser

pre gotovo 3 godine

Dobar igrač, šta više za našu ligu odličan. Rikardo je igrač za velike utakmice, što prethodne sezone nismo imali. Setite se da je dao gol Nordsjelandu u gostima, Bešiktašu u prvoj utakmici, onaj prelep gol u derbiju, protiv Rudara u obe utakmice... Takodje, u toj sezoni je dao 20+ golova a nije imao pakera poput Natha da mu servira lopte kao na tacni. Zaista očekujem da će pored Natha možda ne imati isti ali makar sličan učinak u predstojećoj sezoni i da će biti najbolji igrač Partizana. Nije neproveren i mačka u džaku, što je za strance najbitnije. Saničanin i on dva vrlo dobra pojačanja, ako se i sa tim drugim strancem pogodi, možda ćemo konačno moći biti konkurentni Zvezdi ove sezone, koja će imati strašnu ekipu na čelu sa Dragovićem. Pozdrav.
p

postic

pre gotovo 3 godine

natho do 20 minuta posle nema snage ,pre bih ja Sumu tu za pakera
G

Gost e

pre gotovo 3 godine

Kako rece onaj vas "roda"?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ja se iskreno nadam da će dovesti Gomeša. Onda sam siguran da smo prvi jer je čovek privatnik.
G

Gost1204

pre gotovo 3 godine

Prozivaju nas kao za Boacija, a ovaj isade jos gori ako dodje,on i Djuka dve ubice, moze i Djuku da vratite
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Pa zar stvarno grobari misle da će 2-3 igrača promeniti odnos snaga u Srbiji. Partizan i dalje neće imati ekipu za tri takmičenja!
Z

Zna se

pre gotovo 3 godine

Nece decko da otkrije drzavnu tajnu. Transfer zavisi od predsednika i Vlade Republike Srbije.
P

Potrazi je u predgradju.

pre gotovo 3 godine

Mucenik prepisuje komentare..:)) Sta sve ovde covek nece da vidi i procita..
M

Mali jsd

pre gotovo 3 godine

Bice i Rikardo samo da se se opljackaju penzioneri Srbije...
S

Stari djedo istok

pre gotovo 3 godine

Kad se setim kako je probusio Borjana.....

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Сигурно није као Уго Вијера, е то је баш болелоо
V

Vlax

pre gotovo 3 godine

Kao i Suma ili Drinčić Rajkovića ili Raća i Dijara Stamenkovića...
@

@Diego Milito

pre gotovo 3 godine

A vas su tek boleli KOJIĆ, DRINČIĆ X2, JOJIĆ, RAĆA PETROVIĆ...
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@@diego..... Raća posebno. Mada i Mitar pravio onog Gargamela napaljenog na budalu dok je branio za Nefči
G

Gost za dijega

pre gotovo 3 godine

Vise vas boli taj Drincic.
Z

Zato...

pre gotovo 3 godine

...Mitar pred Šacirijem nije smeo da pisne. A Stamenkovic je vozio samo tako, zato se i iznervirao.
G

Gost Lk

pre gotovo 3 godine

E đedo,jedino pravo busenje je izveo Savicevic i to na sred JNA.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@ Zato Vozio ga onaj seljak, pa mu ovaj zavuko gol
D

Da.. .

pre gotovo 3 godine

...A što nije smeo da pisne onom zdepastom Šacirij?
G

Gostujući komentator

pre gotovo 3 godine

ipak ste izostavili moj prvi komentar, u tom slučaju niste trebali puštati ni ovaj drugi, jer je besmisleno čitati ovo,bez onog prvog. Hteo sam samo reći ,da konstatacija, kako će Rikardo imati zagarantovano mesto u prvoj postavi nema smisla, budući da se ni jedan tamnoputi igrač u Partizanu za vreme ovog stručnjaka nije naigrao, možda samo ima zagarantovano klupu... sve što je dobro bilo ovaj je oterao iz kluba...da bi igrali neki Jojići ,Markovići, Miljkovići...
S

Serzinjo

pre gotovo 3 godine

Dizem obe ruke za Rikija Madjiju. Nadavao se golova kad je igrao te sezone za nikad slabiji Partizan, da je imao Natha ili nekog slicnog da mu asistira isao bi do 30 komada lagano.

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Мало је 30 , ма 40 кад ти ја кажем
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@Diego... Ti na vestima o Interu pokazuješ koliko si pametan. Zaobidji Partizan mučeniče
S

Serzinjo

pre gotovo 3 godine

Milito koliki si kompleks kad se javljas na svaki komentar na objavu o Partizanu hahahaha. Idi gledaj FMP

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@Гза Ја навијам за Интер и Звезду и знам да вам бодем очи као и лоповима из Италије.. Има их више ...

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

@Сержињо ја вас дугоо нисам коментарисао на сајту ако ниси пратио.. И шта вас хвата нервоза, износе се чињенице па би да линчијуте супротну страну, е па неће да може катанчић стиже а ти се и даље оптерећуј самном хехе
G

Gost789

pre gotovo 3 godine

Posle ispadanja iz Evrope Terza mađija će kao i prošle sezone da namesti niz od 30 pobeda samo da umiri grobarsku javnost
S

Statler

pre gotovo 3 godine

Vi nekome pričate o ispadanju iz Evrope? E svašta čovek može pročitati.....
G

Gostujući komentator

pre gotovo 3 godine

...pa jedan Sejduba Suma, najbolji pojedinac u prvom derbiju (do povrede) nije odigrao minut u zadnjem derbiju...(sve ovo pišem u nadi da ćete objaviti moj prvi komentar!

DIEGO_MILITO

pre gotovo 3 godine

Толико је добар да га нико жив неће , само је вама добар као и онај ваш галактикос здјелар од милоште зван цепанка
G

Gostujući komentator

pre gotovo 3 godine

eto, u odbrani ovog stručnjaka morale Delije da se uključe, jer niko svestan a da je pritom navijač Partizana takve postupke ne može opravdati.
G

Gostijko

pre gotovo 3 godine

Hahahhaha ali koja količina vesti o Partizanu, postoje i drugi klubovi
G

Gza

pre gotovo 3 godine

A šta bi vi "Delije koji stadion nisu u životu videli" inače komentarisali da nema vesti o Partizanu.