Rikardo Gomeš i Miloš Vazura
Rikardo Gomeš i Miloš Vazura

Rikardo u Asanovoj opremi: Kad bi bio efikasan poput Japanca

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.06.21. | 15:14

Novi-stari napadač u Humskoj

Misija završena. Posle višenedeljnih peripetja, stigao je napokon Rikardo Gomeš u Beograd. Reprezentativac Zelenortskih Ostrva u ranim jutarnjim časovima ovog utorka je sleteo u glavni grad Srbije, prošao lekarske preglede, a zatim ozvaničio saradnju sa Partizanom.

U društvu generalnog direktora Miloša Vazure i prvog čoveka sportskog sektora Ivice Ilieva, novo-stari napadač je potpisao ugovor na tri godine i zadužio dres „broj 11“ koji je nosio u prvom mandatu. U minule dve sezone bio je vlasništvu Takume Asana, zbog čega se u Humskoj nadaju da će nastaviti da „proizvodi“ golove. Rikardo ih samo u jednom ciklusu dao 26, Japanac u dva vezana 30, pa ako je suditi na osnovu prošlosti mogli bi Grobari često da se raduju u narednoj sezoni.

Izabrane vesti

Zvanična promocija Rikarda Gomeša zakazana je za večeras od 19 časova, u prostorijama Partizanovog stadiona, posle čega će se doskorašnji član Al Šarže u društvu klupskog vozača zaputiti u Ptuj i priključiti priremama srpskog viceprvaka. Trener Aleksandar Stanojević planira lagano da ga uvodi u ritam, u vreme dok ekipa u sredu popodne bude igrala drugi kontrolni meč u Sloveniji za povratnika je predviđen individualni, dok će prvi grupni trening odraditi u četvrtak jutro. Ideja je da bude u konkurenciji za sastav već 4. jula kad Parni valjak protiv poljske Krakovije igra treći kontrolni susret ovog leta.

Rikardo će predstavljati osveženje stručnom štabu posle neuspelog eksperimenta sa Žanom Kristofom Bajbekom, kao i činjenice da je na početku priprema u špicu imao samo mlade snage, Nikolu Štulića, Sameda Baždara i Marka Milovanovića.

To nije sve. U klubu kažu da intenzivno rade na dovođenju još jednog napadača, malo drugačijih karakteristika, posle propalih pregovora sa Žulijanom Ngojem.



tagovi

Rikardo Gomešletnji prelazni rok 2021FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara