Komentari na vest

Ristić nije dobro počeo u Selti, preti mu selidba na klupu

K

Keba

pre 7 meseci

Sreca, pa ga nisu vratili u Zvezdu... Klasican splavaros!
L

Lata

pre 7 meseci

Dobro da se Zvezda nije zaletila on nema volje da igra.
M

MNM

pre 7 meseci

Da sam ovako neki igrač..uživao bih dok čitam ljubomorne komentare da ništa ne znam dok brojim lovu i češkam se gde me svrbi zbog vašeg mišljenja:)
M

Mop

pre 7 meseci

Ja, ako si pisao meni sport sam komentarisao a ne koliko ko koliko zaradjuje jer to licna stvar svakog. Pa i tvoja
N

Nije sve u parama

pre 7 meseci

A šta misliš kako je svaki dan imati na umu da ne zaslužuješ svojim radom i učinkom ono šta imaš i dobijaš?!Onda sve te misli oteraš sa automobilom koji ti uopšte ne treba,sa besmislenim kupovinama,tetovažama i izlascima kada im nije vrijeme.
B

Brrrrrr

pre 7 meseci

Zato i jesi prodavac jaja a ne fudbaler,jer da je njima do para završili bi sa fudbalom već sa 26 godina ,posle drugog ugovora,jer pametan čovek ne može ni milion za života potrošiti,a kamoli te njihove cifre,a ovako igraju dok ih noge nose!
0

01111

pre 7 meseci

A LEPO GA ZVALI DA SE VRATI U ZVEZDU I IGRA LIGU SAMPIONA.
S

Saguenay

pre 7 meseci

Dok Jovica i Ristica sele u penziju i amaterski fudbal, Piksi je nesto ''prepoznao'' u njima pa ih pozvao u reprezentaciju.
M

Mop

pre 7 meseci

Zvezda je super i prošla njegovom prodajom. Ovo ne pišem samo za Zvezdine, već i za Partizanove i ostale talente iz naše lige. Treneri, menadžeri i ubiju pričama o supertalentima a raspadnu se čim iole ozbiljniji fudbal trebaju igrati. Ko je iz ekipe sa Novog Zelanda i malo ozbiljan fudbal igra? Niko. Gaćinović i Živković igraju u Grčkoj dobro. Ostali ni na mapi nisu za bilo šta
B

Bemliga

pre 7 meseci

Šta znam, meni se čini da je i Srđan Babić bio deo te ekipe, SMS takođe. Maksimović isto... verovatno još poneko ali ne mogu da se setim na prvu. Isto tako i iz Brazila koji je igrao finale tada, znamo za Gabi Jesusa i još dva, tri igrača. To je sasvim normalno kad se prelazi na seniorski fudbal, čak smo i iznad proseka. Tu je problem što niko nije izašao kao vrhunski svetski fudbaler, ali profesionalaca ima.
M

Mop

pre 7 meseci

Jesu. U pravu si. Ali ne znam. Nekako sve je to labavo. Iz Brazila stižu stvarno talenti. Ovo ne znam. Kupe auto i j... im se za sve. Babić je druga priča. Igra dečko a u Zvezdi Degenek treći put igra kao
M

Mop

pre 7 meseci

Maksimović totalno nedefinisan igrač.
G

Goxian

pre 7 meseci

Grčka ili Turska liga savršena za njega.
V

Veljko9

pre 7 meseci

Ima opasan pas momak i mozda ga trebaju probati u veznom redu, mnogo se trci za njegovu poziciju a on nije neko ko je zaludjen treningom i fizicki spreman kao recimo Kostic pre 2-3god.
Y

Yqqd

pre 7 meseci

Dečko je veznjak i to prosečan a ne bek ili krilo. Da je igrao na svojoj poziciji možda bi i napravio nešto više, ovako je izgubljen između beka/spoljnog kojeg ne zna da igra i veznjaka kojeg dugo ne igra. Na stranu što je očigledno noćni život/novac/"slava" uzela maha. Istetoviran je kao ovi kriminalci. Dalabu..
M

Maestro

pre 7 meseci

Realno Krasnodar i Monpelje su bili njegov maksimum,nema on kvalitet za Benfiku i sad za spansku ligu,realno decko nije klasican bek ,nije ni ful bek a nije ni veznjak,tako da on trenutno nema poziciju na kojoj bi zablistao...Zvezda za godinu ili dve je njegova surova realnost...
A

Anđus

pre 7 meseci

Naravno da će na klupu kad nema pojma! Dečko nije profesionalni fudbaler!
M

Mladen84

pre 7 meseci

Ovo je karma, i nista vise.