Ljubomir Ristovski (©MN Press)
Ljubomir Ristovski (©MN Press)

Ristovski iskreno o duelu sa Vojvodinom u Kupu: Važnija nam je utakmica za vikend

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.11.22. | 17:05

"Priliku će sutra dobiti igrači sa manjom minutažom", najavio je trener novosadske Mladosti

Uspešno je ekipa Mladosti GAT preskočila prvu prepreku u Kupu Srbije eliminisavši Voždovac, a pred izabranicima Ljubomira Ristovskog sada je gradski derbi sa Vojvodinom (sreda, 18.30, TV Arena Sport 2).

Reč je o dosta težem izazovu nego što je bio duel sa Zmajevima, koji su pobeđeni 2:0 (1:0). Gradski rival je ove sezone u prvenstvu već dvaput bio bolji od Mladosti (4:0, 2:0).

Izabrane vesti

“Vojvodina jeste favorit, ali nećemo ići sa belom zastavom. Bez obzira na to ko će istrčati na teren, uveren sam da će dati sve od sebe. Nemamo šta da izgubimo. Kup je takmičenje u kojem se dešavaju iznenađenja i pokušaćemo da ga napravimo jedno”, poručio je strateg “gatovaca”, Ljubomir Ristovski, na konferenciji za medije.

Novajlije u Mozzart Bet Superligi pred ovaj meč imaju kadrovskih problema. Ristovski je najavio da će priliku dobiti mlađi igrači i oni koji dosad nisu imali priliku da se pokažu.

“Imamo nekoliko povređenih igrača, ali se ne žalimo. Verujem da će se svi koji budu igrali predstaviti u što boljem svetlu i dati svoj maksimum. Kao što je to bilo i u meču sa Voždovcem u Kupu, i sutra će igrati mlađi igrači i oni koji su imali nešto manju minutažu. Nama je važnija utakmica u prvenstvu za vikend, ali daćemo sigurno i sutra svoj maksimum”, zaključio je trener Mladosti GAT, Ljubomir Ristovski.



tagovi

Ljubomir RistovskiFK VojvodinaMladost Novi Sad

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara