Ljubomir Ristovski (Star Sport)
Ljubomir Ristovski (Star Sport)

Ristovski pred gostovanje Zmajeva: Jedna od najvažnijih utakmica u polusezoni

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.11.22. | 16:50

„Biće to potpuno drugačiji meč u odnosu na onaj iz Kupa“, poručuje trener novosadske Mladosti

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada)

Nakon četiri utakmice u nizu bez poraza, novajlije u Mozzart Bet Superligi, ekipa Mladost GAT pretrpela je poraz u prošlom kolu u gradskom derbiju od Vojvodine (2:0). U taboru Novosađana ipak veruju da će se na pobednički kolosek vratiti već u petak, kada im u goste stiže ekipa Voždovca (16.00, TV Arena Premium 1).

Izabrane vesti

Novosađani su sa Voždovcem već dva puta odmerili snage u ovoj sezoni. Prvi put u prvenstvu su remizirali na „krovu“ (0:0), a nedavno su Beograđane eliminisali u prvoj rundi Kupa u Novom Sadu (2:0). Šef stručnog štaba Mladosti GAT Ljubomir Ristovski sad očekuje potpuno drugačiji meč i veruje da će njegova ekipa još jedanput da nadigra Zmajeve.

„Očekuje nas još jedna teška utakmica. Radili smo dobro ovih nedelju dana i ekipa je spremna Daćemo sve od sebe, ali sigurno neće biti lako. Mnogo cenim ekipu Voždovca, koja ima dosta mladih, ali takođe i par iskusnih igrača. To je jedna čvrsta, tvrda i organizovana ekipa. Poslednje dve utakmice su odigrali bez golova, a pre toga savladali Javoru u gostima (0:2). Poznajemo ih dobro, pobedili smo ih u Kupu, ali ovo će biti potpuno drugačija utakmica. Moja ekipa se podigla, bez obzira na poraz u poslednjem meču. Neki zahtevi u igri su počeli da se primaju u poslednjih mesec dana, koliko sam ovde. Ovo je za nas jedna od najvažnijih utakmica u ovoj polusezoni i verujem da ćemo doći do sva tri boda“, rekao je Ristovski na konferenciji za medije.

Ristovski je dodao da može da računa na sve igrače, osim na povređenog Milana Vidakova, ali da još nije siguran kojih će jedanaest igrača početi susret.

„Osim Milana Vidakova, svi su konkurenciji za meč. Sigurno će biti nekih promena u sastavu, ali videćemo još, to ćemo odlučiti pred samu utakmicu. Najbitnije je da su svi zdravi i da su dobro trenirali, a nijanse će odlučiti startnu postavu. Nije lako se opredeliti za to, jer imamo dvadeset i nešto igrača, a nema velike razlike među njima u kvalitetu. Najbitnije je da svi urade ono što se dogovorimo, da daju maksimum i onda neće biti problema“, zaključio je trener novosadske Mladosti.



tagovi

Ljubomir RistovskiMladost Novi Sadfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara