Ljubomir Ristovski (©MN Press)
Ljubomir Ristovski (©MN Press)

Ristovski pred Kolubaru: Ekipa se podigla i psihički i fizički, idemo po pobedu

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.10.22. | 15:03

"Zadovoljio bih se i nerešenim rezultatom, ali probaćemo da ih iznenadimo", poručuje trener novosadske Mladosti

/Od dopisnika Mozzart Sporta iz Novog Sada/

Nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde u Novom Sadu (0:4), ekipa Mladosti GAT pokušaće da dođe do novih bodova na putu borbe za opstanak u Mozzart Bet Superligi. U taboru Novosađana veruju da će povratnik na mesto šefa stručnog štaba, Ljubomir Ristovski, prve bodove u novom mandatu osvojiti već u Lazarevcu, gde crveno-beli gostuju Kolubari (subota, 17.00, TV Arena sport 5).

Izabrane vesti

Ristovski ističe da bi bio zadovoljan i nerešenim ishodom, ali da će njegova ekipa pokušati da se iz Lazarevca u Novi Sad vrati sa celim plenom.

"Nastavlja se naša borba. Meč sa Crvenom zvezdom već smo zaboravili i okrećemo se narednom protivniku. Očekuje nas kvalitetan rival, ekipa koja igra odlično, posebno kod kuće, što je i pokazala svojim rezultatima. Kolubara je dosta organizovana, dobro ukomponovana ekipa, sa dosta iskusnih igrača. Igraju bolje kod kuće nego na strani. Mnogo bodova su osvojili na svom stadionu i pobedili velike protivnike, kao što su Novi Pazar i Čukarički. Svi smo svesni kakva je trenutna situacija kod nas. Sigurno neće biti lako, ali nadam se da su se posle ove treće nedelje rada igrači podigli i fizički i psihički. Idemo u Lazarevac da probamo da pobedimo ili da bar ne izgubimo meč. Svakako bih bio zadovoljan i nerešenim rezultatom, ali ići ćemo na pobedu“, rekao je strateg Novosađana na konferenciji za medije.

Osvrnuo se Ristovski i na kvalitet rivala.

"Kolubara je domaćinska ekipa i osokoljeni su pobedama protiv Čukaričkog i Novog Pazara, koji su hit ove jeseni. Međutim, može se desiti i da ne odigraju na tom nivou. Iskusni su, imaju više samopouzdanja od nas, igraju kod kuće, dobro stoje na tabeli, i to su stvari koje su na njihovoj strani. Međutim, na našoj strani je dolazak novog šefa stručnog štaba, nova energija, samopouzdanje i disciplina u timu, tako da ćemo sa tim stvarima pokušati da ih iznenadimo“.

Novosađani će moći da računaju na skoro sve igrače u ovom meču, a u sastav se vraća i nekoliko fudbalera koji nisu mogli da igraju protiv Crvene zvezde.

"Osim golmana Kneževića i Slijepčevića, svi ostali igrači su zdravi. Protiv Zvezde je bilo povređenih, neki nisu mogli da igraju zbog kartona, a vraćaju se i Radulović i Babić koji nisu igrali zbog dogovora sa Zvezdom (prim. aut. pozajmljeni igrači Crvene zvezde). Neće biti mnogo promena u odnosu na taj meč, ali sigurno će biti nekih. Biću na slatkim mukama koga da povedem u Lazarevac“, zaključio je trener novosadske Mladosti Ljubomir Ristovski.


tagovi

Mladost Novi SadLjubomir RistovskiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara