Robert Prosinečki (Reuters)
Robert Prosinečki (Reuters)

Robert Prosinečki od leta u grčkoj Superligi?

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.03.23. | 16:48

Nekadašnji trener Crvene zvezde pregovara sa Arisom

Skoro deset meseci otkako je napusti ljubljansku Olimpiju i otkako nije vodio niti jedan tim, javila se mogućnost da Robert Prosinečki oživi trenersku karijeru. Naime, nekadašnji strateg Crvene zvezde, Kajzerija i Denizlija, te bivši selektor Azerbejdžana i Bosne i Hercegovine bi od leta mogao da se preseli u Grčku i preuzme kormilo solunskog Arisa.

Pregovore sa žuto-crnima Prosinečki je lično potvrdio.

Izabrane vesti

“Bio sam u Grčkoj, razgovarali smo, ali trenutno ne postoji ništa konkretno što bih mogao da kažem. Novinari to uvek nekako iskopaju, iako je bolje raditi u tišini. Nemam aganžman, a to je nešto što me zabrinjava i zbog čega se ne osjećam se ugodno. Tako da razgovaram s više klubova. Nekada se to sazna, a nekad ne” , rekao Robert Prosinečki za Sport Klub.

Trenutno je na kormilu kluba dugogodišnji pomoćni trener i vršilac dužnosti Apostolos Tercis, kojem je nakon odlaska Alana Pardjua početkom februara poverena kluba Arisa do kraja sezone.

“Čekam njihov (Arisov prim. aut.) odgovor. Postoji mogućnost za dogovor, ali isto tako i da se posao nikada ne dogodi. Radi se o preuzimanju tima pedstojećeg leta”, potvrdio je hrvatski stručnjak.

Aris trenutno igra u plej-ofu grčke Superlige, ali je tek petoplasirani bez bilo kakve šanse da sustigne PAOK koji mu beži 17 bodova i pokuša da se domogne kvalifikacija za Ligu konferencije.


tagovi

Robert ProcinečkiRobert ProsinečkiAris

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara