Endi Robertson (©Reuters)
Endi Robertson (©Reuters)

Robertson deli packe sa minus sedam: Nismo kandidati za titulu

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.02.21. | 09:34

Nervoza posle poraza od Brajtona

Jeste uzdizanje krenulo sa Jirgenom Klopom, ali ovo se Liverpulu nije dogodilo još od 2012. godine. Prvi put od septembra te godine Redsi su izgubili dve uzastopne utakmice na domaćem terenu. Prvi put posle neverovatnih 37 godina, Liverpul nije postigao gol na tri uzastopna meča na Enfildu!

I nije čak ni samo to, koliko apatičan utisak koji su Mohamed Salah i drugovi ostavili u porazu od Brajtona u kome su imali samo jedan šut u okvir protivničkog gola. I dok Jirgen Klop pravda igrače ocenom da su psihički izmoreni, Endi Robertson preuzima ulogu onoga koji govori direktno, svima u lice.

Izabrane vesti

Moramo da čestitamo Brajtonu. Stvarali su šanse, pritisli nas, uradili su sve što smo mi hteli. A mi suštinski nismo uradili ništa vredno pomena. Dugo smo bili neporaženi, sad smo izgubili dve. Ali to se obično i desi kad se ne pojaviš na terenu“, samokritičan je Robertson posle meča.

Jer već u nedelju Liverpul za rivala ima Mančester Siti. Mnogi smatraju – utakmica koja će odlučiti šampionsku trku u Engleskoj. Robertson pak...

Kako stvari trenutno stoje mi i nismo u šampionskoj trci. Imamo sedam bodova manje od njih i utakmicu više“, ljut je Robertson mada dodaje.

Mi smo i dalje dobar tim. Nismo postali loši preko noći“.

Podsetimo, Klop je prethodno rekao da je ekipa izgledala umorno i da onda igrače ni noge nisu slušale.

Znam da momci umeju da pošalju loptu sa tačke A do tačke B, ali večeras nismo mogli do tačke B. Nemam objašnjenje. Osim da je bila zaista teška nedelja“.

Od početka 2021. godine Liverpul je odigrao šest utakmica i osvojio samo sedam bodova, pride ispao je iz FA kupa.


tagovi

Endi Robertson

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara