Komentari na vest

Rodrigao kvari Zvezdin plan, Degenek na putu za Beograd...

N

Nikola021

pre 9 meseci

Degenek nije ni za Surdulicu,a ne za Zvezdu.Rupcaga i spor.Nikako ne moze biti zamena za Erakovica.Nije doveden napadac.
G

Gost 1999

pre 9 meseci

Kakav stručnjak Bog te.
k

krcalica

pre 9 meseci

Platite Jovica pozajmicu sa placanjem cele plate i mogucim otkupom od neke svote evra. Nakon Lige Sampiona ga kupimo za tu svotu i posle mozemo i da ga prodamo za 20 miliona i Junajted. Jer ce da skrca i Ligi Sampionam
l

lepo.bi.bilo

pre 9 meseci

Treba Luka Jovic u napadu a da ga menja Jovan Mijatovic. To je idealno. Jovic Olajnika Kraso Bukari Mitrovic (Kabic) Bukari.
k

kz

pre 9 meseci

Erakovic je mogao da ostane do zime pa onda prodaja. Za to vreme bi istekao ugovor Degeneku i dosao bi dzabe. Zasto se ovako razbacuju pare, tesko je razumeti. Kabic, sta i na kom mestu da igra rezerva iz Vojvodine a placen 800 000 evra, opet tesko objasniti.
?

???????.......;#?#(

pre 9 meseci

A kažete Partizanu što su kupili Nikolica kako su glupi

gemathegreat

pre 9 meseci

Sve što tebi nije jasno tako i treba da bude, bitno ie da onima koji vode tim jeste sve jasno.
D

Dragan Sapunjara

pre 9 meseci

Voleo bih da mi neko pojasni sta znaci kad je neko geografski i prakticno blizu Beograda? Sta je Mitar zeleo da kaze?
i

iz sljivika

pre 9 meseci

Da je sačuvao geografski atlas iz osnovne škole.

Bojank91

pre 9 meseci

Klinicki sam bio mrtav na trenutak kad sam to procitao ali verujem da je mislio da je blizu Zvezde u smislu samo sto nije postao njen clan, a geografski da je tu negde blizu Srbije. Ako nije to onda bolje i da ga ne pitamo jer ce i to malo reci sto zna da zaboravi

angry_chainsaw

pre 9 meseci

"Da je sačuvao geografski atlas iz osnovne škole" - 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Nasmeja me dobro brate!!!
N

Novak majstor

pre 9 meseci

Najveci gej lobi iz Njujorka stoji IZA Terzica . Ovo je proverena informacija Ana Brnabic je kanal za vezu u celoj prici !
l

lool

pre 9 meseci

Sa vama (navijacima rezultata) uvek komedija
C

Comi81

pre 9 meseci

Kakvi nesposobnjakovići sjede u našoj upravi!!!Oni ne znaju da li Eraković dolazi na pozajmicu....Pa to se ubaci kao klauzula u ugovor,samo što vi još niste čuli za to...
D

Dejan cz

pre 9 meseci

A gdje si to ti, u kojoj upravi? Steta da takav kapacitet truli i propada za tastaturom
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Dolazak Degeneka je gotov. On će nadomestiti Erakovićev odlazak. Vidi se da se Dragović komotnije oseća na mestu levog štopera nego na desnoj strani. Mi imamo prvu postavu i neke izmene, ali je očigledno da Ado ne može biti pojačanje za LŠ. Takođe Kangwa je na granici za ovo takmičenje jer mu nedostaje malo više čvrstine. Za 6-8 meseci Jovan Šljivić će moći da uskoči na tu poziciju i bude u ravni sa ostatkom ekipe. Mi imamo dobar tim za domaće takmičenje, pa i za nivo LE, ali za LŠ još malo nadogradnje bi trebalo. Igrač između Stamenića i Ivanića i jedna opcija za napad sa Olajinkom i Krasoom da deli minute. Može Ivanić i povučenije pa sva trojica da igraju, jer Olajinka i Kraso igraju dobro i kada se postavljamo u blok i kada vršimo presing. Oni nisu ona klasika da imamo dva igrača manje u odbrani. Barak Bahar će i to rešenje pronaći. Sutra bih potpisao da budemo 3. u grupi sa dve pobede i remijem, pa da nastavimo u LE i na zimu nadogradimo tim za proleće. Ako bi nam došli iz četvrtog šešira Young Boys, Sparta ili Kopenhagen, možemo i sa postojećim igračkim kadrom. Za Lans, Marsej ili Bragu treba nam barem još jedan špic.
h

halo

pre 9 meseci

Prodate ga i onda kukate da ga želite nazad, pa svaka čast stvarno. Mogli ste ga zadržati još preko jeseni, Zenitova/Spartakova ponuda sigurno ne bi isparila do januara, ali Terzo je želeo taj apgrejd u voznom parku odmah, pa sad i treba da nam igraju neki bivši igrači i penzioneri u odbrani.
V

Vasilis

pre 9 meseci

Ne plasim se, ako su izveli ovakav prelazni rok i ako se ovako sredio tim za manje od mesec dana, sigurno nisu ludi da bas odbranu ostave losu. Bice to kako treba, pa da Zvezdanu gledamo na prolece u Evropi, da li 1/8 ili 1/16 to je manje vazno!
G

Goss

pre 9 meseci

Ma kako da ne samo ti sanjaj gejlijo
Г

ГБ

pre 9 meseci

На велику жалост. Кога он може замјенити.
S

Salamander

pre 9 meseci

Niko ničiju sreću ne kvari. Čupo, srećno u novom klubu. Da ti sledeći transfer bude neki top klub iz liga petice. Da te povrede zaobiđu i da uvek budeš ponosan na našu Zvezdu.
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Salamander Moze ko Nemanja Vidic Crvena Zvezda Spartak Moskva Mancester Junajted Branislav Ivanovic Ofk Beograd Lokomotiva Moskva Celzi Milos Krasic Vojvodina Cska Moskva Juventus.
s

svasta...

pre 9 meseci

kako se to zvezda oprostila od erakovica a onda pricamo o pozajmici? kakve su to gluposti
g

gluposti

pre 9 meseci

Mi i dalje igramo bez napadaca, olajinka nije napadac,kraso je previse spor sa sredinu terena...
t

tvoj patlidžan

pre 9 meseci

da,ali Zvezda ima sve što joj treba da osvoji titulu 30+ će biti izmedju prvog i drugog na tabeli...
s

svasta

pre 9 meseci

u prevodu nema sanse za erakovica cim ste doveli degeneka, ne razumem zasto nas zavlacite..