(© MN Press)
(© MN Press)

Rokada u Subotici: Nenad Lalatović umesto Keržakova

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.11.23. | 20:06

Čeka se promocija

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Subotice)

Kako Mozzart Sport nezvanično saznaje, Aleksandar Keržakov više nije šef stručnog štaba Spartaka, a na njegovo mesto će biti promovisan Nenad Lalatović.

Izabrane vesti

Svim ljubiteljima fudbala bilo je jasno da je u Subotici došlo vreme za promene. Koliko god Rus bio poznat kao fudbaler, očigledno je da se u ulozi trenera, makar za sada, nije ni približno dobro snašao kao dok je špartao terenom. Spartak je u dosadašnjem delu prvenstva upisao tek pet pobeda uz osam poraza i jedan nerešen rezultat što je dovoljno tek za 11. mesto na tabeli. A to je suprotno očekivanjima kluba iz Bačke.

Novog šefa stručnog štaba Spartak neće dugo čekati. Možda već koliko u utorak bi trebalo da bude formalizovan dolazak Nenada Lalatovića u Suboticu. Tokom bogate karijere vodio je mnoge superligaše, neke i u više mandata, a prepoznatljiv je po velikom entuzijazmu, povezanosti sa svlačionicom i snalaženju u delikatnim trenucima, pa je uglavnom uspevao da klubove spase ispadanja kad bi ga zbog toga angažovali.

Jedino nije uspeo sa Mladosti GAT-om, ali novosadski tim je i pre njegovog dolaska bio u velikim problemima. Inače je ostavio dubok trag u Vojvodini sa kojom je osvojio Kup Srbije, radio još u Crvenoj zvezdi, Čukaričkom, Crvenoj zvezdi, Radničkom iz Niša, Borcu iz Čačka, Proleteru, Voždovcu, a oprobao se u inostranstvu, jer je vodio banjalučki Borac u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, radio još u Saudijskoj Arabiji i Ukrajini odakle se posle rastanka sa Zorjom i vratio u Srbiju.

Spartak je jedan od retkih klubova u Srbiji sa kojima se nikada ranije Nenad Lalatović nije dovodio u vezu i zato se njegov dolazak u Suboticu nestrpljivo iščekuje.

Piše: Oliver NAGEL


tagovi

Nenad LalatovićAleksandar KeržakovSpartak Subotica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara