Roke Santa Kruz - bum, bum (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.11.20. | 02:24

Olimpija je novi lider u Paragvaju...

Otkad nema Argentinca Danijela Garnera na klupi Olimpije najtrofejniji klub Paragvaja bukvalno je procvetao. A s njegovim odlaskom procvetao je i legendarni centarfor Roke Santa Kruz. Nekadašnji napadač Bajerna na 11 poslednjih utakmica pod Garnerovim vođstvom nije postigao pogodak, da bi s njegovim odlaskom započeo seriju koja traje. Jedan protiv San Lorenca, jedan protiv Amerike Sol i večeras u sudaru sa 12. oktobrom još dva u trijumfu od 2:1. Ukupno četiri komada na tri poslednja meča, otkako je ekipu preuzeo Luis Alberto Monzon.

Santa Kruz je prvi gol postigao u 14. minutu na vrlo atraktivan način. Činjenica da je uzeo četrdesetu ne smeta mu da se zabavi pred golom rivala. Ovoga puta prevario je prvo golmana, a onda bacio na zadnjicu poslednjeg igrača odbrane koji je na liniji pokušavao da spase pogodak.

Izabrane vesti

Drugi gol (30. minut) predstavljao je čistu rutinu za napadača takvog kalibra. Roke Santa Kruz je ove sezone na 25 utakmica postigao ukupno 12 golova...

Gosti su se vratili u meč početkom drugog dela, smanjili na 1:2 i ozbiljno pretili, međutim tim iz Asunsiona se odbranio. Odbranio je svoju mrežu i prvo mesto na tabeli koje je bilo na talonu. Da je kojim slučajem dobio, 12. oktobar bio bi novi lider.



tagovi

Roke Santa Kruz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara