©Reuters
©Reuters

Roma prihvatila poraz pa traži naslednika Smolingu

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.05.20. | 12:13

Fertongen prva želja

Podigla je Roma belu zastavu. Prihvatila je poraz u borbi za Krisa Smolinga.

Defanzivac sa Ostrva privodi kraju pozajmicu u Rimu, ali koliko god se pre izbijanja korone pričalo da će Vučica učiniti sve da ga otkupi od Mančester junajteda, pandemija je promenila sve.

Izabrane vesti

Roma sada nema novca koji joj je potreban za kupovinu Smolinga, a suma se vrti oko 20.000.000 evra za obeštećenje, dok Englez zarađuje 3.000.000 godišnje. Zato Italijani neće ni krenuti u tu investiciju, već su počeli da traži alternativna rešenja na poziciji štopera za narednu sezonu.

Kako pišu italijanski mediji, Đalorosi su naciljali trojicu igrača među kojima će tražiti rešenje za štopera za narednu sezonu. Prva želja je Jan Fertongen, defanzivac Totenhema, kojem ovog leta ističe ugovor i biće slobodan da potraži novi klub. Zbog toga je Belgijanac sada u notesu brojnih klubova, među kojima su i Inter i Napoli.

Drugo moguće rešenje za Romu je Kevin Akpoguma. Bivši mladi nemački reprezentativac nigerijskih korena je član Hofenhajma, odigrao je 15 utakmica za nemački klub ove sezone, a procenjuje se da bi Vučica mogla da ga dobije za oko 10.000.000 evra.

Treće rešenje je Žan-Kler Todibo, defanzivac Barselone koji je na pozajmici u Šalkeu. On neće ostati u klubu iz Gelzenkirhena, a ni na Nou Kampu ne računaju ozbiljno na njega, tako da bi rado pristali da ga se oslobode ovog leta. Zato na Olimpiku veruju da to ne bi bila skupa investicija za njih.


tagovi

Kris SmolingRomaJan Fertongen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara