Komentari na vest

Roma uz malo muke izbacila Leče i zakazala okršaj s Interom (VIDEO)

A

AS ROMA

pre preko 2 godine

Mogli ste lepo napisati na početku teksta da je Speciji dodeljena pobeda 3:0, a da bi svakako prosla jer je regularno bila pobedila valjda 3:4 posle produžetaka. Ovako deluje da su pobedili Romu 0:3 i da nas blatite.
K

Klackalica

pre preko 2 godine

Dobice Roma tu utakmicu, videcete, dosta je srece imao Inter do sada.
Z

Zoi

pre preko 2 godine

Dosta srece? Mogu da razumem ove pojedine napaljene klince koji pisu gluposti, vredjaju...ali ove "realne" koji nisu odgledali 10 minuta Interovih utakmica dodju i napisu ovakvu glupost. Roma moze jedino da bude srecna sto upada u raspored gde idu mecevi Milan, Napoli, Roma i Liverpul gde su oni najnebitnija utakmica u sezoni, gde ce Inter igrati u kombinovanom sastavu
K

KlackalicaKaze

pre preko 2 godine

@Zoi - Inter je u poslednjih mesec dana uzeo bodove na utakmicama koje su trebali da izgube !!! Otvori malo oci i budi realan! Mogu sad barem pet meceva da ti navedem gde je Inter nezasluzeno pobedio.
9

951357

pre preko 2 godine

Ali koliko ne mozete da podnesete Murinja, to je cudo :D Kao drzao se Lece, ali zbog crvenog kartona pukli. A ono Roma vodila 2:1 kad su oni dpbili crveni, imala 60% poseda i 20 suteva na gol od kojih 10 u okvir :D Lece 4 ukupno, jedan jedini u okvir. Pa dobroz onda, je l' tesko biti realan i reci da je Roma pregazila Lece i zasluzeno pobedila? Ili je zabranjeno pominjati Murinja u pozitivnom kontekstu?
V

Vo imja...

pre preko 2 godine

Leče? Sa č???
H

Hagav

pre preko 2 godine

Pazi, mozda Italijani i kažu sa Č, ali realno već 22 godine pratim fudbal i uvek je bio Leće, kao i AnĆeloti, ManĆini... I sad neki pametnjakoviČi krenu da ispravljaju krive Drine
9

951357

pre preko 2 godine

@Hagav - to jeste ch, ali ne tvrdo kao nase, vec meko, koje vise zvuci upravo onako kako si napisao i kako godinama znamo. Ali da, poslednjih pola godine je neko krenuo da se pravi pametan. Cenim da je to sve pod uticajem vrsnog strucnjaka koji cita italijansku stampu.
H

Hidro

pre preko 2 godine

Ali niko nije iritantniji po tom pitanju od ovih sa sport kluba što glume lingviste, pola igrača kad čujem ime učini mi se da ne znam ko su, a u stvari oni glume ludilo sa izgovorom.