"Jovan Damjanović iz vremena kad je nosio dres čačanskog Borca"
"Jovan Damjanović iz vremena kad je nosio dres čačanskog Borca"

Romantičari prodali decu, sad se oslanjaju na iskustvo

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.08.13. | 17:42

Ugovore sa OFK Beogradom potpisali Stevan Bates, Marko Perović i Jovan Damjanović, kao i Stevan Kovačević

Jovan Damjanović iz vremena kad je nosio dres čačanskog BorcaOFK Beorgad je potpisao ugovore sa trojicom iskusnih igrača - Stevanom Batesom, Markom Perovićem i Jovanom Damjanovićem.
"Sjajna atmosfera me je dočekala na Omladinskom stadionu. Ekipa jeste mlada, ali zadovoljan sam kako za sada teku stvari. Želim da pružim maksimum i da sa "romantičarima" napravim dobre rezultate u prvenstvu. Nadam se da ću svojim iskustvom doprineti kvalitetu ekipe", kazao je Bates za klupski sajt.

On ima 31 godinu, igra u odbrani, a do sada je bio član Železnika, Alanije, Rada, Šaterua, Bakua, Tromsa, Hazara i Mes Karmana.
"Ovo je treća sreća, jer iz trećeg pokušaja dolazim u OFK Beograd. Zadovoljan sam što sa u taboru Romantičara, verujem da možemo da napravimo dobre rezultate", rekao je napadač Damjanović (30), koji je do sada igrao za Radnički Obrenovac, Rad, Železnik, Borac, Rid, Paderborn, Visbaden, Dinamo Minsk i Dinamo Brest.

Izabrane vesti

Član OFK Beograda postao je i Marko Perović (29) nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, Bazela, Nju Inglanda i Persepolisa, koji je, kako je navedeno na sajtu, bio opravdano odsutan sa zvanične promocije.

Osim iskusnog trija, ugovor sa OFK Beogradom potpisao je i mladi Stefan Kovačević.
"Velika je čast potpisati profesionalni ugovor sa ovako velikim klubom. Na meni je da pružim sve od sebe, kako bismo zajedno postigli sjajne rezultate", kazao je Kovačević.

OFK Beograd nedavno je ostao bez Marka Petkovića koji je otišao u Crvenu zvezdu i Marka Pavlovskog, novog člana Porta.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Jovan DamjanovićMarko PerovićOFK BeogradSrbijaStevan BatesSuperligaTransferi 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara