Arkadijuš Milik (©Reuters)
Arkadijuš Milik (©Reuters)

Romu odbio Milik zbog Juventusa, ali Smoling sanja povratak na Olimpiko

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.08.20. | 11:22

Vučica sprema teren za izlazak na tržište

Era Džejmsa Palote u Romi je završena, od ponedeljka ujutru i zvanično novi vlasnik Vučice je Dan Fridkin! Vest koja je obradovala verovatno sve navijače Rome najavila je praktično i dolazak novih snaga na Olimpiko tokom burnog leta na transfer pijaci koje se tek očekuje...

Naime, Roma je već pokušala da započne Fridkinov mandat jako s kupovinom Arkadijuša Milika, ali je Poljak odbio da uopšte sedne za pregovarački sto sa ljudima iz Rima. Italijanski Skaj tvrdi da je Roma poslala Napoliju ponudu od 20.000.000 evra i ugovor Džengiza Undera, ali je dalji razvoj situacije presekao upravo Milik jer o transferu u Rim ni ne razmišlja.

Izabrane vesti

On se, navodno, još nada pozivu Juventusovih emisara i selidbi u Torino. Uprkos odlasku Mauricija Sarija Milik je i dalje visoko kotiran na listi želja i kod novog trenera Andree Pirla. Međutim, između Juventusa i Napolija postoji velika jaz oko cene za napadača koji je uveliko u poslednjoj godini ugovora. Napoli traži 50.000.000 evra, dok Juventus namerava da plati znatno manje. Ali, još nema reči o tome koliku sumu bi Stara dama dala za Milika.   

Poljak bi bio drugi centarfor koji je u poslednjih nekoliko godina Napulj zamenio Torinom. Podsetimo, Napoli je od Juventusa dobio čak 90.000.000 evra za Gonzala Iguaina pre četiri godine, ali se brzo ispostavilo da je ovaj transfer bio veliki promašaj za Bjankonere.

Roma paralelno radi na dovođenju Krisa Smolinga. Povremeni engleski reprezentativac nedavno je odbio ponudu Njukasla jer je čekao da počne Fridkinov mandat. Roma je spremila 20.000.000 evra za Smolinga, što bi trebalo da bude dovoljno da podmiri apetite ljudi u Mančesteru. Osim toga Smoling insistira na tome da se vrati u Rim, gde je imao vrlo dobru sezonu kao pozajmljen igrač i podigao karijeru.



tagovi

Arkadijuš MilikKris SmolingLetnji prelazni rok 2020

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara