Komentari na vest

Ronaldo ne posustaje: Igraću i sledeće sezone

p

pazza

pre 6 meseci

Znate kad su najveci hejteri najveceg govorili da mu treba svetsko prvenstvo da bi bio NAJBOLJI?! On osvoji...a oni cutimo,a? ))))))
s

stugli gosti

pre 6 meseci

mislim da ce pokusati da se isforsira za svetsko 26-te i da je tu definitivno kraj, da li ce zasluziti poziv tada, diskutabilno, ali bi ga dobio sigurno. Portugal po meni treci favorit na Evropskom i poslednje veliko takmicenje koje Ronaldo moze, a da bude znacajan fakor, ovo svetsko ce biti osiljavanje jer Portugal ima ekipu sa kojom moze da se nada nečemu ali Ronaldo vec sada nije onaj od pre 3 godine, a kamoli za 3.
4

434

pre 6 meseci

Najveca misterija u istoriji sporta kako je ovaj tap in golgeter dospeo u istu recenicu sa genijem i madjioncarem iz rosarija
I

Ima jos jedna veca misterija

pre 6 meseci

Najveca misterija je kako neki malecki iz Rozarija moze da se smatra najvecim igracem a nikad van Barse nije bio dobar, a i u Barsi je bio katastrofa kao lider kad su otisli veci igraci od njega. Ume samo da igra kad je u zoni komfora, vec 3-4 godine se slepa na ostatku ekipe... Sa druge strane imas Ronalda koji je bio glavni igrac gde god da je igrao, i davao golove na sve moguce i nemoguce nacine, a ne kao malecki koji je naucio taj sut sa 20-25m, i to cepa pola karijere.
A

A večna misterija je

pre 6 meseci

Zašto ljudi misle da moraju da mrze jednog igrača da bi voleli drugog?
d

druze

pre 6 meseci

malecki zna da predje ceo teren a ne sutevi pod dva decko je van barse uzeo svetsko i napravio od nekog mekalistera i takvih polovnjaka imena
М

Митт

pre 6 meseci

Да би био тап-ин голгетер како ти рече мораш да будеш у правом мјесту у право вријеме, да пратиш игру и да знаш без лопте да се крећеш. Све то Роналдо ради на врхунском нивоу. Људи као да су заборавили какав је он дриблер и мајстор у Јунајтеду био, али и неколике сезоне у Реалу, док се 2014-е није повриједио и промијенио стил игре.