Kristijano Ronaldo (©Reuters)
Kristijano Ronaldo (©Reuters)

Ronaldo pisao Perezu, ali Real za njega nije zainteresovan

Vreme čitanja: 2min | ned. 02.05.21. | 13:55

Ostali su mu PSŽ i Mančester junajted kao opcije

Počeo je Kristijano Ronaldo direktno da „burgija“ da ode iz Juventusa na kraju sezone.

Verovatno se ni u Torinu neće previše nasekirati ako ga prodaju na leto, jer italijanski mediji pišu da se Portugalac ponaša nepodnošljivo, kao da je veći od kluba. A i plata od 31.000.000 evra godišnje postala je preteško breme za crno-bele, pogotovo sada kada su ostali bez titule, a u Ligi šampiona su ispali debelo pre finala.

Izabrane vesti

Kako piše Gazeta delo Sport, Kristijano Ronaldo je prethodnih dana pokušao da sebi prokrči put do povratka u tabor Real Madrida. On se dopisivao sa nekadašnjim saigračima u Španiji, nabacujući temu eventualnog povratka u klub, a onda je pisao i predsedniku Florentinu Perezu. Međutim, na njegovo razočaranje, ispostavilo se da u Realu ni ne pomišljaju da ga vrate.

Tako su Ronaldu ostale dve opcije za nastavak karijere. Mančester junajted je najzainteresovaniji, da ga vrati na Old Traford, odakle je i uzleteo među najveće fudbalske zvezde svih vremena, dok je druga opcija Pari Sen Žermen. Samo što je Kristijano Francuzima „bekap“ varijanta, u slučaju da iz kluba ovog leta ode Kilijan Mbape ili Nejmar, za kojeg se sve glasnije govori da koketira sa Barselonom, spreman da ponovo obuče plavo-crveni dres katalonskog giganta.

Koja god od dve opcije na stolu bude aktivirana za Ronalda, svestan je da će morati da se odrekne debelog dela plate da bi ga prihvatio bilo PSŽ, bilo Junajted.

A, Juventus je raspoložen da ga proda za svega 29.000.000 evra, javlja Gazeta.


tagovi

JuventusReal MadridKristijano Ronaldo

Obaveštavaj me

Juventus
Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara