Komentari na vest

Ronaldo: Voleo bih Pepa ili Anćelotija na klupi Brazila; Neka navijači odluče ko je najbolji svih vremena

@

@ssss

pre preko 1 godinu

Pratim fudbal od ‘80te godine prošlog veka.Gledao sam Zika,Maradonu.Lepio postere Van Bastena.Kasnije gledao Romarija,Zubu Ronalda,Zidana,Ronaldinja,Mesija i Kristijana Ronalda.Po meni se bolji fudbaler od Zube Ronalda nije rodio.
Q

Q

pre preko 1 godinu

Eto i Ronaldo kaze Gvardiola najbolji trener na svetu,a ne sta on zna bolje zna Marko iz Male Mostanice koji je sutnuo poslednji put loptu u drugom razredu prvo polugodiste.
S

Subjektivno objektivan

pre preko 1 godinu

Tesko mi je da izdvojim jednog najboljeg svih vremena, ali mogu dvojicu... DIJEGO ARMANDO MARADONA I LUIS NAZARIO DE LIMA RONALDO
X

X

pre preko 1 godinu

Maradona, Zuba, Ronaldinjo, Mesi... 4 jahaca apokalipse
d

djole89

pre preko 1 godinu

najbolji kojeg sam ja gledao
G

Gost123454321

pre preko 1 godinu

Od Maradone, Marka Van Bastena, Ronalda Nazarija, Rivalda, Ronaldinja, Zidana, Kristijana Ronalda, Cavija, Inijeste... i jos mnogo fantasticnih igraca koji su obelezili ovu najlepsu igru fudbal u poslednjih 30,40 godina, najbolji i sigurno najveci svih vremena jedan i jedini MESI.
p

plavac

pre preko 1 godinu

objektivno igrač bez titule na svetskom ne može da bude najbolji,a pogotovo ne argentinac.istina je da je on najmanje kriv što je nisu uzeli za njegovog zemana,ali tako je kako je.
@

@Gost123454321

pre preko 1 godinu

Izvini brate, greskom ti dadoh plus!
T

Tite

pre preko 1 godinu

Brazil dream team ikada golman Ceni najbolji strelac medju golmanima cak 131 gol osvojio svetsko sa Brazilom i 2 svetska za klubove sa Sao Pulom ostaje upamcena odbrana protiv Gerarda. Odbrana Dani Alves najtrofejniji igrac u istoriji fudbala, Lucio osvojio svetsko,Aldair legenda Rome osvojio svetsko i bio viceprvak 98,Roberto Carlos 2 puta drugi igrac planete, Falcao legenda Rome, Ziko legenda ne treba trositi reci sem reci beli Pele, Ronaldinjo legenda, Pele najveci ikad, Ronaldo pravi i Romariooogol pa jace ne postoji ljudi moji a na klupi Gilmar 2 svetska, Kafu 2svetska,Silva,Mozer,Marcelo,Didi 2 svetska,Kaka najbolji na svetu, Rivelinjo idol Ronaldinja,i napad Rivaldo najbolii na svetu,Neymar najbolji ce biti strelac Brazila iakd, i Bebetoo. Treca postava golman Tafarel prvak sveta i viceprvak, Odbrana Karlos Alberto dao golcinu u finalu sp i osvojio, Marsio Santos najbolji stoper vrv na svetskom 94,Julio Cesar stoper Juvea, Serguinho legenda Milana, vezni red Dunga osvojio i bio 2 na svetskom, Sokrates zvani doktor na terenu ali skolovao se i bio doktor van fudbalskog terena, uz njega u vezi i Zinho podcenjeni igrac dao preko 300 golova osvojio svetsko 94te i napad Garrincha osvojio 2 svetska najbolji igrac svetskog 1962 i Jairzinho 2 najbolji strelac spa 1970 sa 7 golova samo je dao vise od njega Miler 10,i centarfor Adrianooo zna se zasto mu je karijera krenula nizbrdo zbog oca. Ali Adriano je uvek govorio da je davao golove i igrao fudbal zbog porodice i njima posvecivao.Trebao je da bude novi Ronaldo ali svakako nikada se nece zaboraviti kakva je to legenda bila u Interu i kako je odigrao vrhunski Kopa Ameriku i Kup Konfederacija koje je osvojio sa Brazilom.
F

FK Sipurske Livade

pre preko 1 godinu

Svaka cast Seniju na golovima, ali on nikada nije bio prvi golman Brazila, bio je rezerva i Markosu i Didi i Zuliu Cezaru.
V

Vladimir-Lakic

pre preko 1 godinu

a Zuninjo?
М

Мињоле

pre preko 1 godinu

Ма наравно да си једини Роналдо!
B

Belvedere

pre preko 1 godinu

Ronaldo je bio vrhunski igrač, uz Euzebija po meni najbolji špic svih vremena. Što se tiče najboljeg igrača svih vremena po meni je to njegov prezimenjak. Traje već 20 godina, dominantan je fizički i tehnički, daje golove, asistira, igrao je na minimum 5 različitih pozicija, većinu je postigao svojim napornim radom i ima ono što se ne vidi dok gledamo utakmicu a to je kreatanje i pozicioniranje što je dosta potcjenjena vještina. Ono što niko ne spominje je da Mesi ima bolju statistiku zbog Gvardiole koji je izmislio poziciju za njega(Lažna devetka) i prilagodio igru njemu zbog čega Mesi ima 91 gol 2012. Neko će reći da Mesi sam sebi stvara šansu, ali to su gluposti, razlika je u stilu igre:Mesi dobije loptu pa dribla protivnike, a Ronaldo ih pretrči ili zaobiđe pa dobije loptu i da gol. I reći da Ronaldo nije kreativan je glupo, u Realu je uvijek bio među najboljim asistentima.
g

gosy678i

pre preko 1 godinu

Sto se tice asistencija, Ronaldo se ne moze porediti sa Mesijem, a sto se tice golova pa i Ronaldu je bilo prilagodjeno gde god je igrao i svi su igrali za njega. Runi, Benzema, Dibala, Bruno Fernandez su imali duplo slabiju statistiku sa njim kada su igrali jer je sve bilo podredjeno Ronaldu.
l

linekert

pre preko 1 godinu

Kada zavrsi karijeru, uopste mi Kristiano nece nedostajati na fudbalskom terenu....Bio je nevjerovatan golgeter, ali golgetera je uvijek bilo i bice... Jednostavno je tehnicki miljama daleko od Ronaldinja,Messija,Brazilca Ronalda,Zidana,Maradone,itd....Svaka cast na golovima, ali to je to.
@

@ssss

pre preko 1 godinu

Nije bitno ko koliko traje.Ne može to biti parametar kojim ćemo odrediti ko je najbolji svih vremena,već ko je kako igrao kada je bio na svom vrhuncu.Nikad niko nije imao takvu dominacju kada je bio na vrhuncu kao Zuba Ronaldo.Tu možemo dodati Pelea,Maradonu,Mesija.Kristiano Ronaldo nikada nije imao tu dominaciju niti tehnički može da se meri sa ovim igračima.Na postignutim golovima mu svaka čast,ali po toj logici bi mogli reći i da je Gerd Miler u kombinaciji za najboljeg igrača svih vremena.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ono što je Ronaldinjo radio neće niko, nikad i nigde! Ma koliko ostale legende bile dobre i jedinstvene, onnj epravi unikat. Najbolji tehničar i ubedljivo najkreativniji igrač koji je kročio na teren!
J

JVPS

pre preko 1 godinu

Ronaldinjo je bio jedinstven, za mene najbolji dribler svih vremena. R9 je vrhunski napadač koga su povrede ograničile da bude najbolji svih vremena. Zavisi ko šta voli, ja sam voleo da gledam one magične driblinge zbog kojih se gledala utakmica nevezano za rezultat.
C

Cupakabra

pre preko 1 godinu

Onda si mlad i nisi gledao Ronalda u njegovim najboljim godinama. Bio je bolji dribler od Ronaldinja.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ne, nije.
Z

Zvezda pre svega

pre preko 1 godinu

Mnogo je dobrih,fenomenalnih fudbalera, ali to sta je Zuba radio i na kakav nacin, to je nevidjeno. U to vreme su u Kalcu igrali najbolji defanzivci ikada,ali kada je on bio sa druge strane nije tako izgledalo. Toliko nadmocan nikad niko nije bio... Secam se kad je Ronaldinjo,na pitanje o pojedinim driblinzima, izjavio da su to sve Ronaldovi driblinzi koje on samo sprovodi. Fenomeno!
G

Gost443

pre preko 1 godinu

Izjava Sinise Mihajlovića sve govori " Ronaldo krenuo u kontru a ja i Nesta sami u odbrani", nema potrebe više ništa reći.
C

CroOsijek

pre preko 1 godinu

Koja nostalgija kad se sjetim ovih velicina...inace, prijatelj je profesionalan igrac, nije da je top razina, ali osrednji klub 1.hnl, pa cesto prelistavamo klipove igraca iz tog doba. Ronaldinho prima dugacku loptu prsima, lopta jos ne pada a on si ju petom dize na glavu, zonglira glavom koji put, prebacuje na prsa, PRELAZI TROJICU i daje asistenciju, i kad to sve vidis da radi u punom sprintu, ne ostaje ti nista drugo nego da se pogledate, vrtite glavom i vratite situaciju jer je doslovno nemoguce i nepojmljivo da uopce to i pomisli napraviti, a ne da mu uspije...Strasno vrijeme u svakom slucaju, iskreno danas bih volio vidjeti barem da igrac malo iskace iz sablona, neki malo drugaciji potez, dribling