Ronaldo zatvorio vrata Sergeju, sada su dve jeftinije varijante u opticaju

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.07.18. | 11:21

Nema novca za obojicu...

Juventus je nedeljama pokušavao da završi transfer Sergeja Milinković Savića, a na kraju je za dva dana dogovorio transfer Kristijana Ronalda. I to za manje pare!

Srbin je bio prva meta Bjankonera za ulogu kapitalnog pojačanja, ali kada se ukazala šansa da dovedu Ronalda, potpuno su se preorijentisali na tu misiju. Uspeli su i na taj način su se zatvorila vrata za Sergeja u Torinu.

Izabrane vesti

To stiče i nekadašnji Juventusov direktor Lućano Mođi. On je javno rekao ono što veći deo Italije zna - Ronaldovim dolaskom je propala šansa da SMS ovog leta zaigra za Staru damu. I pitanje je da li će ikada u budućnosti...
„Ronaldov transfer, isključuje dolazak Milinković Savića u Juventus. Po mom mišljenu, to je šteta za Juventus jer im sada sa Ronaldom nedostaje još samo jedan igrač kao što je Milinković Savić. Sa Srbinom i Pjanićem na sredini terena, Juventus bi imao kompletan tim. Sergej je kompletan igrač koji bi dobro došao svakom timu, a Juventus bi mogao da ga koristi na više pozicija“, rekao je Mođi.

Lacio je na poečtku prelaznog roka istakao cenu od 150.000.000 evra za Srbina, ali Juventus nije imao nameru da to plati. Posle Mundijala se situacija promenila i gazda Lotito je bio spreman da pusti Sergeja za 120.000.000 evra. Tražio je novac i Bentankura od Juventusa, koji nije prihvatio.

Ipak, Juventus i dalje traži pojačanje u veznom redu. Potreban im je još jedan igrač na sredini terena. Naravno, jeftiniji od Sergeja...

Sada su mete Mateo Kovačić i Adrijen Rabio. Kovačić želi da napusti Real, žele ga i neki premijerligaši, a Real će za njega tražiti 50.000.000 evra. Juventus će iskoristiti pregovore oko Ronalda da pokuša da spusti cenu Kovačića.

Druga opcija je Rabio. On je u poslednjoj godini ugovora sa Pari Sen Žermenom i ne želi da produži saradnju. Tražio je Svecima previše novca, oko 600.000 evra mesečno i pregovori su prekinuti. Za njega su zanteresovani i Barselona, Arsenal, Totenhem, pa Juventusu neće biti lako...

(FOTO: Action images)


tagovi

Adrijen RabioMateo KovačićSergej Milinković SavićLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara