Iznenađujuće: Pitino se vraća koledž košarci

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.03.20. | 21:41

Nejasno je da li se ovim oprostio od Panatinaikosa ili će se vratiti ako se i kada sezona nastavi

Rik Pitino se vratio koledž košarci. Eurohups piše da on želi da završi sezonu s Panatinaikosom, ali dok traje pauza i dok se Evroliga ponovo ne startuje, radiće na Ajona koledžu. Mada, ni to nije do kraja sigurno jer se sam Pitino na neki način na Tviteru oprostio od navijača Zelenih.

Pitino je saopštio igračima u subotu da će se vratiti koledž košarci ove godine, ali se ne zna sa sigurnošću da će završiti posao u Evroligi ako i kada se sezona nastavi.

Izabrane vesti

NEDELJA, 14.00: (2,40) Trabzon (3,35) Bujukšehir (2,90)

Zbog pauze prourokovane virusom korona, košarka u Evropi je praktično stala, tako da je Pitino otputovao nazad u SAD zajedno sa porodicom, ali je imao razgovor za posao u koledž košarci.
"Neverovatno sam uzbuđen. Počeo sam moju avanturu u košarci na Menhetnu. Probaću da nastavim ono što je uradio do sada Tim Kluz. Nedostajala mi je koledž košarka dok sam bio u Grčkoj. Sada sam se vratio tamo gde je sve počelo. Ovo je najbolji osećaj na svetu", rekao je Pitino.

Podsećamo da Pitinov ugovor sa Panatinaikosom uključuje saradnju i za sledeću sezonu, ali i stoji da ako Pitino želi da ode da Zeleni neće stajati na njegovom putu.

Videćemo i kako će sve ovo uticati na rad Pitina kao selektora Grčke... Da li će se uopšte i vraćati u Panatinaikos i na klupu reprezentaciju Grčke.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara