Rusi oraspoložili bivšeg kapitena: Bane, šampione! (FOTO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 11.06.18. | 14:14

Reprezentativci Srbije stigli u Svetlogorsk...

(Od izveštača MOZZART Sporta iz Rusije)

Razvedrilo se u Svetlogorsku baš u trenutku kada je reprezentacija Srbije sletela u Kalinjingrad, a rusko sunce najjače je ogrejalo ražalovanog kapitena Orlova Branislava Ivanovića.

Izabrane vesti

Možemo da se sporimo i pričamo o tome ko je najveća zvezda u sastavu Mladena Krstajića, ali za ovdašnji živalj ne postoji dilema - najjači štih Srbije je baš Ivanović.

Defanzivac Zenita poslednji je izašao iz busa reprezentacije Srbije koji su jake policijske snage pratile do konačnog odredišta. Ako hoćemo da budemo politički korektni, reći ćemo da je bivši član Čelsija bio vrlo ozbiljan. I usamljen. Neko bi rekao namrgođen i zle volje. Raznežio se tek kada su pojedini stanovnici Svetlogorska uglas povikali: "Branislav, šampion".

Bio je to dovoljan signal da bivši kapiten podigne palac, osmehne se i nastavi dalje kako bi zadužio ključeve. Možda ga i glas ruskih navijača, kao dokaz da je i dalje cenjen u zemlji gde je ostavio veliki trag, oraspoloži.

Ono što su tražili, stručni štab i reprezentativci Srbije dobiće u Falke risortu. Totalnu izolaciju. Biće daleko od sveta, što se videlo po prvim kadrovima, pošto je njihov autobus ušao u Lenjinovu ulicu. Pod rotacijom i u pratnji pripadnika policije koji liče na Ivana Draga, kultnog lika iz epske serije filmova o Rokiju, Orlovi su zaštićeni od znatiželjnih prolaznika i više desetina srpskih novinara.

Jedan od prvih koji je napustio autobus bio je nasmejani selektor Mladen Krstajić. Pomoćnik Milan Rastavac aplaudirao je ljudima koji su dočekali reprezentativce Srbije. I ostali su bili raspoloženi.

Valjda će tako biti i posle Kostarike.

gallery


tagovi

Rusija2018Branislav Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara