Nikola Antić (MN Press)
Nikola Antić (MN Press)

Rusi prihvatili ponudu Partizana od 100.000 evra za levog beka

Vreme čitanja: 1min | pet. 16.06.23. | 13:41

Naslednik Slobodana Uroševića je blizu

Nekada su zajedno nosili dres reprezentacije Srbije koja je postala omladinski prvak Evrope, a sada jedan menja drugog u Partizanu.

Levi bek Nikola Antić iz Himkija bi uskoro trebalo da nasledi Slobodana Uroševića pošto je njegov klub Himki danas prihvatio ponudu Partizana vrednu 100.000 evra za obeštećenje, saznaje Mozzart sport. Transfer još nije gotov ali ide u dobrom smeru da se realizuje u narednim danima.

Izabrane vesti

Podsetimo, dugogodišnji levi bek Slobodan Urošević je pre nekoliko napustio Humsku i potpisao za kiparskog šampiona Aris iz Limasola. Prethodno je klubu oprostio 180.000 evra dugovanja koja su se nakupila prema njemu, a Partizan je od obeštećenja prihodovao 200.000 evra. Sada će polovinu te sume uložiti u kupovinu naslednika.

Antić je ponikao u Partizanu u generaciji Aleksandra Mitrovića i Lazara Markovića ali je u seniorski fudbal ušao kao fudbaler Rada. Potom je igrao za Crvenu zvezdu, Jagodinu, Vojvodinu, beloruski Šahtjor iz Soligorska i na kraju Himki u koji je došao prošle zime. Odigrao je 11 mečeva u ruskoj Premijer ligi minule sezone za Himki sa kojim je ispao u drugi rang takmičenja.

Kada je stigao ppoziv iz Partizana, odlučio je da se vrati kući i zaigra za tim u kojem je ponikao. Ostali su još da se utanače sitniji detalji posle kojih bi Antić trebalo da zaduži opremu crno-belih i pojača konkurenciju na levom beku gde je trenutno samo Zlatan Šehović.


tagovi

Nikola Antić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara