(©Starsport)
(©Starsport)

Rusi tvrde: Žarko Lazetić prvi kandidat za trenera Sočija

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.12.23. | 16:23

Kako kažu, pregovori su u toku

Postala je Rusija obećana zemlja za srpske fudbalere, sve ih je više u najvećoj državi sveta, a moglo bi da se desi da bude i novih trenerskih lica.

Kako tvrdi ruski portal Čempionat, a informaciju donosi pod vinjetom „ekskluzivno“, Žarko Lazetić je prvi kandidat za novog trenera Sočija. Čak kažu Rusi da su pregovori dve strane u toku.

Izabrane vesti

Da se nešto kuva na liniji Lazetić – Soči šuškalo se i ranije, ali izgleda da je Rusima sada dogorelo do nokata, pošto su poslednji na tabeli i bacili su sve karte u napad na srpskog trenera.

Lazetić je skrenuo pažnju na sebe osvajanjem drugog mesta prošle sezone u Mozzart Bet Superligi sa TSC-om i obezbeđenim plasmanom u grupnu fazu nekog evropskog kupa prvi put u istoriji kluba. I nisu se momci iz Bačke Topole obrukali u ovih pet mečeva Lige Evrope, osvojili su bod, koji minut ih je delio prošlog četvrtka da ukoče i Vest Hem (0:1).

Uspeo je Lazetić da napravi tim koji igra i napadački i atraktivno, a od igrača koji se, na papiru, daleko od statusa zvezda čak i za srpske uslove. To se dopalo Rusima, koji žele da resetuju Soči, jer je od tima koji je bio pre neku godinu u samom vrhu tabele, postao prvi kandidat za ispadanje iz lige ove sezone.

Ostalo je da se odigra još jedno kolo u Premijer ligi Rusije, a onda će uslediti duga zimska pauza. I biće to prilika da čelnici Sočija „napadnu“ Lazetića i ubede ga da se preseli u najveću zemlju sveta, tamo gde su radili do nedavno Marko Nikolić, Miodrag Božović, Slaviša Jokanović, a lider na tabeli je i dalje Vladimir Ivić sa Krasnodarom.



tagovi

SočiŽarko LazetićTSC Bačka TopolaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara