Vuk Latinović (FCI Levadia)
Vuk Latinović (FCI Levadia)

S Njujorkom je osvojio MLS, ali se u Estoniji nije pronašao: Vuk Latinović napustio Levadiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.09.23. | 15:33

Samo osam meseci proveo je Vuk Latinović u timu čiji je trener igračka legenda Valensije Kristobal "Kuro" Tores

Došao je nekadašnji reprezentativac Srbije do 18 godina Vuk Latinović (26) u Talin ovenčan šampionskom titulom u SAD-u. Bio je nekadašnji štoper Brodarca član Njujork Sitija tokom 2021. godine, a za nepunih 12 meseci stigao je da osvoji najprestižniji trofej u američkom "Sokeru". Nakon isteka ugovora u "Velikoj jabuci" potpisao je prethodnog januara za desetostrukog šampiona Estonije, ali se u tamošnjoj prestonici zadržao svega osam meseci. Levadija je danas objavila prekid saradnje sa momkom rođenim u gradiću Brukfildu (savezna država Viskonzin).

Nije se naigrao Latinović na Baltiku, pošto je od početka godine odigrao samo pet utakmica, uz jedan dat gol. Kada u julu nije bio u timu za mečeve protiv Žiline u kvalifikacijama za Ligu konferencije, bilo je jasno da igračka legenda Valensije (osvojio dve Primere i jedan UEFA kup) Kristobal "Kuro" Tores, a sada trener Levadije, nema srpskog igrača u planovima za budućnost.

Izabrane vesti

Klub sa Lilekula stadiona vodiće u naredna dva meseca veliku borbu sa velikim gradskim rivalom Florom u borbi za šampionsku titulu u Estoniji, pošto zaostaje dva boda na deset kola pre kraja šampionata. Što se Latinovića tiče, on je sada slobodan u izboru nove sredine, a bilo bi interesantno videti ga u srpskog fudbalu, u kom nije igrao još od 19. godine kada je Brodarac zamenio Amerikom.



tagovi

LevadijaNjujork Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara