Sadik na dva gola od Partizanovog bonusa, Almerija i Espanjol podelili plen (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 19.04.21. | 22:57

Bivši napadač crno-belih rešeta u Segundi

Sve je dalje Almerija od direktne promocije u Primeru, ali daleko od toga da je izgubila sve šanse. U najgorem slučaju će tim Nikole Maraša i Umara Sadika put do elitnog ranga tražiti kroz plej-of. Posle dva poraza, Almerija je ostala neporažena. U derbiju 35. kola Almerija je na domaćem terenu podelila bodove sa Espanjolom, kolovođom Segunde - 1:1

Povela je Almerija početkom drugog poluvremena, ali je prednost bila kratkog daha. Lukas Robertone je poslao loprtu iza leđa Espanjolove odbrane, dugi korak Umara Sadika došao je do izražaja, izdržao je i duel, sačuvao prisebnost i matirao Dijega Lopeza, bivšeg čuvara mreže Real Madrida, Milana, Sevilje I Viljareala.

Izabrane vesti

Imala je Almerija prednost, ali je Espanjol zapravo taj koji žali. Ekspresno je tim iz Barselone poravnao rezultat preko Nanija Dimate, a Raul de Tomas je u 69. minutu propustio priliku da svom timu sa penala donese prednost, a možda i pobedu.

Umaru Sadiku je ovo 16. gol u Segundi ove sezone, a dva je postigao i u Kupu kralja. Posle svakog Sadikovog gola u Humskoj zadovoljno trljaju ruke...

To znači da su Sadiku potrebna još samo dva gola da bi obezbedio lep bonus svom bivšem klubu. Naime, ako stigne do 20 pogodaka u sezoni, Partizanu od Almerije sleduje još 500.000 evra na ranijih 5.000.000 koliko je iznosilo fiksno obeštećenje za transfer. Identičan bonus biće aktiviran kada Nigerijac odigra 50. utakmicu za španski klub, a ako se Almerija tokom Sadikovog boravka u klubu plasira u Primeru, crno-belima će pripasti dodatnih 3.000.000 evra.


SEGUNDA – 35. KOLO

Ponedeljak

Leganes - Ponferadina 1:1 (1:0)

/Gonzalez 32 - Sijelva 75/

Almerija - Espanjol 1:1 (0:0)

/Sadik 51 - Dimata 58/



tagovi

Umar SadikAlmerijaEspanjol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara