Sadik na meti još jednog kluba iz liga ’petice’

Vreme čitanja: 2min | sre. 15.07.20. | 16:49

Novi kandidat za dovođenje Partizanovog Nigerijca

Pominjali su se Lion, Lil, Real Sosijedad, Bajer Leverkuzen, Borusija Menhengladbah, Monako, Lokomotiva, Anderleht, Gent...

Sve su to klubovi čiji su skauti notirali Umara Sadika i tu se završilo. Ostao je u njihovim tefterima, a konkretna ponuda za Nigerijca nije stigla na adresu Partizana. Doduše, Lil se izdvaja iz te grupe jer zaista vidi Sadika u perspektivi kao moguće pojačanje. Lil je na pragu megaprodaje Viktora Osimena u Napoli za 81.000.000 evra i cilja Džonatana Dejvida iz Genta kao zamenu. Ali nudi samo 25.000.000 evra dok Belgijanci traže čak 35.000.000. Ostala imena koja se pominju kao kandidati za prvog napadača su Karlos Vinisijus iz Benfike i Musa Marega iz Porta, takođe igrači koji koštaju preko 25.000.000 evra.

Izabrane vesti


Sadik se pominje kao zamena za drugog napadača Lila Loika Remija koji je napustio klub kao slobodan igrač i pred potpisom je za Benevento. Pored Sadika, Lil je za tu poziciji skenirao portugalskog napadača Markosa Paula (19) koji igra za Fluminense, ali ih je od njega odbila otkupna klauzula od 45.000.000 evra koju igrač ima u brazilskog klubu.

I dok Lil vaga kako da rekonstruiše napadačku liniju, drugi francuski klub pokazuje sve veći interes za Sadika. U pitanju je Brest. Brojni francuski mediji izveštavaju o interesovanju Bresta za Partizanovog napadača. Francuski klub je prošlu sezonu završio na 14. mestu na tabeli, ali je bio najefikasniji tim iz donjeg dela tabele. Pre svega zahvaljujući napadaču Irvinu Kardoni koji se sada pominje kao želja Rome, Fiorentine, Strazbura i brojnih klubova. Osim njega klub od napadača ima još Šarbonijea, a ostali špicevi su napustili klub ovog leta. Brest je hteo Adrijana Grbića iz Klermona, ali im ga je preoteo Lorijan tako da im je sada Sadik najintersantnija opcija.

Doduše, pitanje je koliko Brest može da plati za Partizanovog napadača. Klub iz Bretanje se do sada nije rasipao novcem i najskuplji transfer im je bio 5.000.000 evra koliko su nedvano platili za Onoru iz Sent Etjena. Sadik bi ih sigurno koštao više... 


tagovi

Sadik Umar

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara