Komentari na vest

Saldanja i Nikolić kao Rebić i Jović (VIDEO)

s

suuu

pre 8 meseci

Au kakva dva poteza nikolica kod ovog gola,ozbiljan prospekt
N

Nenad1246

pre 8 meseci

I ti i prospekt. Znaš li ti šta je prospekt? Novina sa slikama i cenama ili nekom ponudom nečega kod nas se kaže još katalog.
S

Suma

pre 8 meseci

Mateus Saldanja je mnogo dobar fudbaler. Strelac sa veoma dobrim osećajem za prostor, asistencija i kolektivnu igru. Igra na ivici šesnaesterca za čistu desetku. Zna i da se izvuče na krilo i stvara višak. Leva noga odlična sa mnogo osećaja, desna ruka se manje koristi tačno je, igra glavom takođe dosad nije vrhunska. Sve u svemu za ove uslove top igrač, najjači u ligi. Nikolić svaka čast, Belić takođe srce i mu, a na nivou. Natho majstor, ovaj novi što je stigao iz Turske mogao bi bi biti odličan u više opcija. Severina, Antić, Marković, Šćekić ja katastrofa za sada užas. Menig barem nekada ubode, mada mnogo greši i bez krvan je.. Stojković u napadu bar nešto u odbrani ništa. Golman je dobar. Sve u svemu mnogo promaje i rupa. Neznam što ne igra Šehović ne može gore od Antića nikako. Stvaraju se uslovi šanse istina, ali mora mnogo čvršće i sigurnije
l

lolcina666

pre 8 meseci

Ajde sve za Saldanju se realno i moze vecina sloziti,stvarno zna da primi loptu,zagradi,pa i dribling napravi,ima solidnu tehniku za nase uslove, ali strelac definitivno nije,vec sad se moze napraviti kompilacija njegovih promasaja na ovakvom uzorku, ali ok,da je jos dobar finiser bio bi daleko od Partizana.
K

Kareka

pre 8 meseci

Saldanja je odlican igrac nema sta, daleko najbolji od svega sto smo doveli ovog leta. Severina, Kanute, Kalulu, Antic mogu samo u drvnu gradju da idu
G

GostRadan

pre 8 meseci

Pobedu su izneli igraci kojima Partizan nesto znaci. Da je bilo do Duljaja i njegovih miljenika, Markovica, Kanutea i Severine, doziveli bi jos jednu blamazu. Nikolic ima znanje i na poziciji drugog centarfora mu nema premca u nasoj ligi. Naravno treba formaciju prilagoditi njemu. Partizan je ranije igrao 4-4-2, i to mu najvise lezi. Za to je potreban pametan trener i brzi bekovi, koje trenutno nemamo. Kljuc opstanka Partizana je nova uprava i drugi trener. Naravno sve to bez Vazure, Kralja i ostalih podanika, koji su ucenjeni i kao takvi moraju da ispunjavaju "muzicke zelje" mrziteljima kluba.
Ć

Ćao svima

pre 8 meseci

Kao prvo, Nikolić nema pojma. Znači on nije igrač, ni polu igrač, nego četvrtina igrača. Rezerva bio u Vojvodini. Kao drugo, 4-4-2 je postava koja je dobra, ali si pogrešio kada si napisao da za nju treba pametan trener jer za tu formaciju može da bude trener i neki mesar. Nikakva formacija ne treba da se prilagodjava nekom tako lošem igraču. Partizanovac sam, ali ne od onih koji kritikuju previše ni koji se zanose, nego sam samo realan.
G

Gazda30

pre 8 meseci

Na deebiju ih obaezno upariti. Igrači su koji jedan drugog dopunjavaju.
Š

Šljaka

pre 8 meseci

Zašto dajete čoveku minuse? Ima smisla derbi se igra sa m...ma a Nikolić to ima sigurno. Ni slučajno Severinu i Markovića umesto Markovića Sanicanin i to je to.
M

Mop

pre 8 meseci

#Šljaka može i Filipović odigrati štopera bez problema. Ovi stručnjaci su ga gurali na desnog beka, a on je najviše u karijeri igrao levog beka i štopera
i

igor978

pre 8 meseci

Nikolić treba da igra lutajuću devetku a Saldanja centralnog napadača. Ova očajna igra po krilima nema nikakvog smisla jer Severina i Menig nemaju nikakav kvalitet niti postoje izmene za njih dvojicu, užasno su loši igrači, bezopasni i neefikasni. Ovakav tim može igrati samo 4-4-2 dijamant formaciju sa jednim kreativnim CAM i jednim klasičnim CDM razbijačem, sa dva CM koji će širiti igru i zatvarati vokove u odbrani. Belić-Kanoute, Natho-Zahid, to je sredina. Na polusezoni prodati Meniga, Severinu, Kalulu neka ostane kao treći špic ali veze on nema. Dovesti pod hitno krštenog CB jer ga nemamo, za bekove je kasno jer smo zaglavili sa Antićem i Aranđelom koji su suvi prosek i za našu ligu (nisu smeli da dođu u Partizan), ali na polusezoni prodati ove beskorisne krilne igrače i dovesti jakog CM i popuniti odbranu na svim pozicijama. Naravno, podrazuemva se da Duljaj ne ostane trener jer ovo što gledamo 6 meseci je tragično.