©Starsport
©Starsport

Saldanja se priključio timskim treninzima

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.04.24. | 15:01

Brazilac ponovo uz saigrače

Partizan je nedeljama unazad bio primoran da na megdan rivalima izlazi bez najboljeg strelca ove sezone usled povrede Mateusa Saldanje. Brazliski napadač je pretrpeo povredu usled koje je mesec dana proveo van terena, međutim oporavak je protekao uspešno, te se golgeter juče vratio u pun trenažni proces.

Saldanja je peh doživeo u susretu sa IMT-om, a poslednje minute do danas je zabeležio u prethodnom večitom derbiju posle kojeg je počeo proces zalečenja povređene tetive. Pregledi koje je obavio fudbaler crno-belih potvrdili su uspešno zaceljenje, pa će Igor Duljaj uskoro imati dragocenu opciju u rotaciji.

Izabrane vesti

"Saldanja je danas odradio prvi trening sa nama. Ozdravio je. On dosta donosi ekipi, kvalitetan je napadač koji zna da reši u trenucima kada je teško", rekao je Bojan Kovačević u Partizanovom podkastu snimanom juče, a emitovanom danas.

Iako je Brazilac počeo da radi sa saigračima, ostaje pitanje da li će biti spreman za utakmicu protiv Čukaričkog, dok je gotovo izvesno da će se naći u konkurenciji za izazove u plej-ofu od kojih je prvi večiti derbi.


tagovi

Mateus SaldanjaFK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara