Dani Laca
Dani Laca

Šalke atraktivan i kad tone: Potpisao kapiten Majnca

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.03.21. | 17:22

Dani Laca se vratio u Gelzenkirhen...

Brod koji tone svi napuštaju. Tako je od vajkada. Nema razlike ni kada je fudbal u pitanju. Ali da postoje izuzeci - postoje. Pokazao je to danas kapiten i jedan od najboljih igrača Majnca Dani Laca (31). Mada njegov klub ima sasvim dobre izgleda da izbori opstanak, iskusni vezista odlučio je da od naredne sezone igra za Šalke?!

Klub iz Gelzenkirhena pomirio se s ispadanjem u Cvajtu, spasu mu nema i već je počelo sklapanje tima za iduću sezonu. Realnost je da najbolji igrači odu, međutim Šalke je i dalje dovoljno veliko ime da može da privuče igrače bundesligaškog renomea. Što Laca svakako jeste.

Izabrane vesti

"Činjenica da se Dani Laca odlučio za Šalke pored još nekih ponuda pozitivan je znak za sve nas u klubu, u ovoj izazovnoj fazi naše istorije", kazao je na predstavljanju Peter Knebel, čovek koji trenutno vodi sportski sektor.

Laca je potpisao ugovor na dve godine, s tim što se automatski aktivira još jedna godina ukoliko se klub vrati u Bundesligu u prvoj sezoni.

Dani Laca je ponikao u Šalkeovoj akademiji. Kao veoma mlad zabeležio je tri nastupa za prvi tim, posle čega je igrao za Bohum i Darmštat. Najbolje partije pružao je u dresu Majnca, gde je od 2015. godine. U Bundesligi ima 148 mečeva, šest golova i 13 asistencija.



tagovi

letnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara