Bril Embolo, strelac jedinog gola protiv Kameruna (©Reuters)
Bril Embolo, strelac jedinog gola protiv Kameruna (©Reuters)

Samo da Srbija danas ne kiksne, za ostalo tu je Mozzart

Vreme čitanja: 3min | čet. 24.11.22. | 13:05

Još tri dobitnika u igri Naplati najveći promašaj

Saudijska Arabija je šokirala Argentinu, Japan ostavio Nemce da se češu po glavi, pa se po društvenim mrežama već raširila pošalica: samo da Brazil večeras ne iznenadi Srbiju. Za sve ostalo tu je Mozzart kladionica, koja će svakog dana 11 tiketa sa najvećom pogođenom kvotom i jednim promašenim parom nagrađivati sa 50.000 dinara fribeta.

Tako je bilo i juče, četvrtog dana takmičenja, kada smo dobili još jedan – tim koji ne gubi. I u njemu nekoliko kladioničarskih bravura koje ipak nisu bile bezgrešne.

Izabrane vesti

Uostalom, ko je pa mogao da predvidi da će Japan da šokira Nemačku, posebno posle prvog poluvremena u kome su se Panceri pitali za sve? I džaba ovom našem igraču što je pogodio devet parova, kada ga je prodao onaj sa najmanjom kvotom 1,48.

Pa opet, ovog puta neće biti suza, jer je sa pogođenom kvotom 266,17 jedan od junaka ove priče ušao u “idealnih 11” pa mu je na račun leglo pomenutih 50.000.

Šta tek da kaže drugi član našeg tima koji ne gubi. Maestralno je gađao uglavnom granice igrača i uhvatio kvotu 593,97, ali nije uspeo da je u potpunosti naplati zato što ga je oborio tip da ćemo u sudaru Belgije i Kanade videti barem dva gola.

Prštalo je u tom meču, imala je Kanada i rani penal, ali na kraju samo jedan gol. Srećom, i Mozzartov poklon za “srećnog gubitnika”.

Na kraju, za primer smo izdvojili i jednog “uljeza”, koji govori i da nije Svetsko prvenstvo jedino sportsko takmičenje koje se igra ovih dana. Mada, ovog puta se našem igraču nije isplatio tako širok pogled na svet. Gađao je da će Panatinaikos pobediti Virtus uz minimalni hendikep od -1,5, to se nije desilo, jer je utakmica otišla u produžetak. Ali i bez toga – pogođena kvota 609,36 i kao nagrada pomenutih 50.000 fribeta.

Prosto, brige su manje kada igraš u Mozzartu. Pa da podsetimo, kako kako da postaneš deo tima koji ne gubi?

Prvo, potrebno je da igraš tikete u Mozzartu, na uplatnom mestu ili onlajn, preko sajta mozzartbet.com.

Zatim, potrebno je da imaš tiket koji je uplaćen tokom takmičarskog dana i na kojem se nalaze samo parovi iz tog takmičarskog dana. Takođe, na tiketu moraš da imaš bar jedan par Svetskog prvenstva u Kataru, a ukupno minimum četiri para i da si uplatio bar 50 dinara. (Na primer, ako uzmemo 24. novembar za primer, tiket treba da bude uplaćen tog dana između 00.01 i 23.59, da sadrži bar četiri para, između ostalog i bar jednu od utakmica Švajcarska – Kamerun, Urugvaj – Južna Koreja, Portugal – Gana i Brazil – Srbija), i da se ostali parovi, nebitno iz kog sporta, takođe igraju tog dana).

Najvažniji uslov je, naravno, da su na tiketu pogođeni svi parovi, osim jednog.

Kada ispuniš ove uslove, ako si među 11 onih s najvećom kvotom (ne računajući promašen par), osvojićeš 50.000 dinara.

Igraj na najbolju ponudu na Mundijal u Mozzartu i ne brini. Budi pobednik.


tagovi

Katar2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara