Kruze (© AFP)
Kruze (© AFP)

Samo idi, da te ne gledamo više: Golgeter pravi, ali nešto nije u redu u toj glavi

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.11.22. | 02:10

Razišli se Volfzburg i Maks Kruze

Proveren napadač. I „otrov“ za svlačionicu. Davao je golove i asistirao na svim adresama, u njegove sportske sposobnosti niko ne sumnja, ali Maks Kruze je napravio toliko incidenata van terena da čelnici Volfzburga nisu više želeli da trpe njegove hirove i u ponedeljak veče su se zvanično rastali sa 34-godišnjim napadačem.

U kratkoj objavi obavestili su javnost da je sporazumno raskinut ugovor koji je trebalo da važi do juna naredne godine, što znači da je bivši špic Verdera, Frajburga, Union Berlina, Borusije iz Menhengladbaha i Fenerbahčea slobodan u izboru nove sredine.

Izabrane vesti

Vukovi su se rešili opterećenja za budžet, pošto ih je za bezmalo godinu dana (potpisao u januaru) koštao oko 3.500.000 evra (bruto). Proletos je čak bio dobar (sedam golova), ali sa Nikom Kovačem (letos angažovan) nikako nije kliknuo, njih dvojica su se još u septembu poslavađala i posle uvodnih pet kola (bez pogotka) više nije dobijao šansu. Mada, u međuvremenu se povredio, a ono što čelnicima Volfzburga bode oči jeste kartanje (osvojio jedan turnir u pokeru) i prisustvo na sajmu pornografije u Berlinu sa suprugom Dilarom.

I zato razlaz sa čovekom koji je u klupskoj karijeri dao 162 i namestio 133 gola na 533 utakmice. Dobar je to učinak, ali ko će se posle svega usuditi da ga angažuje?


tagovi

VolfsburgMaks Kruze

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara