Markinjos (© Reuters)
Markinjos (© Reuters)

Samo paceri primaju gol 11 sekundi pošto krenu sa centra (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 10.03.22. | 11:54

Džejmi Karager o PSŽ-u

Samoubistvo. Najbolji igrač sveta se šeta, najbolji golman planete dribla u petercu. Između njih odbrana od papira. Plaćena zlatom, ličila je ne bižuteriju i raspala se čim ju je prvi put matirao Karim Benzema. Kad je to uradio drugi delovala je obezglavljeno. Toliko odsutna i dekoncentrisana da je dozvolila Real Madridu da je brzopotezno matira i treći.

Između trenutka kad je lopta pošla sa centra posle drugog gola francuskog napadača do momenta kad ju je opet poslao iza leđa Đanluiđija Donarume prošlo je 11 sekundi. Toliko vam je potrebno da pročitate poslednje dve rečenice.

Izabrane vesti

Neprihvatljivo. Očajno. Pacerski.

Ovo što se desilo je apsolutna sramota. Primio je PSŽ treći gol samo 11 sekundi pošto je krenuo sa centra posle drugog. To se ne bi desilo taman da je Real za rivala imao 15-godišnjake. Veliko poniženje, stvarno vam kažem“, gađao u je centar Džejmi Karager, nekadašnji reprezentativac Engleske i štoper Liverpula.

Zasmetalo mu je odsustvo reakcije posle kapitualacija. Beskrvno, malodušno, sa izraženim egoizmom priveli su gosti meč kraju, kao da su čekali ko će koga da okrivi za još jednu propast u Ligi šampiona.

Na ovom nivou, fudbaleri bi morali da zapnu više da se bore. Naravno da su gosti bili u teškom položaju posle drugog primljenog gola, ali njihove reakcije prilikom kretanja sa centra su užasne“.

Njegov nekadašnji takmac sa premijerligaških terena, Tijeri Anri hvali predatorske sposobnosti Karima Benzeme i ukazuje na Ahilovu tetivu u ekipi sa Parka prinčeva.

Znamo da je Markinjos sklon ovakvim kiksevima. Imao ih je nekoliko tokom utakmice. Umesto da „očisti“ loptu, pokušao je da je doda Kimpembeu, ali je Benzema bio brži i snalažljiviji“, dodao je Anri.

Posle eliminacije već na prvoj stranici nokaut faze, sve se glasnije govori da će Maurisio Poketino biti smenjen, bez obzira što će, izvesno, osvojiti titulu u Ligi 1.

PSŽ je opet našao način da sve upropasti. Posle ovog poraza Poketino će naredne sezone trenirati drugi klub, ali nisam siguran da postoji veliki broj trenera koji bi nešto uradili sa ovakvom konfiguracijom ekipe u Parizu“, predočio je Džejmi Karager.

I stvarno deluje da su gazde PSŽ-a više gledale kako da dovedu asove, nego formiraju uravnotežen tim, koji bi imao autoritet struke.


tagovi

Pari Sen ŽermenDžejmi KaragerTijeri AnriTjeri Anri

Obaveštavaj me

PSŽ

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara