Pavlović (Star sport)
Pavlović (Star sport)

Samo partizanovci pogađali u „Zemunelu“: Pavlović i Natho za pobedu crno-belih

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.09.23. | 19:10

Petar Grbić ublažio poraz Budućnosti

Što bi rekao Bora Čorba „Još jedna pobeda Partizana“. Doduše, u kontrolnoj utakmici, ali u situaciji kad je crno-belima svaki pozitivan rezultat od krucijalnog značaja onda i ovaj nad Budućnosti podiže moral ekipi u pauzi između obaveza u šampionatu Srbije.

Ekipa Igora Duljaja je salvila u „Zemunelu“ u susretu koji je trebalo da pokaže kakvim sve resursima stručni štab raspolaže pred nastavak Mozzart Bet Superlige. Bilo je 2:1 u susretu sa prvakom Crne Gore, u meču koji je imao u emotivnu notu, jer je Andrija Delibšić sportski direktor ekipe iz Podgorice, koja već nekoliko dana boravi u Beogradu i taj period je iskoristila da odigra prijateljski duel sa crno-belima.

Izabrane vesti

Zanimljivo, u Partizanovom sportskom centru svi strelci su bili – partizanovci. Već u sedmom minutu je poentirao Andrija Pavlović za inicijalnu prednost Partizana, da bi domaćin u 12. minutu duplirao prednost zahvaljujući pogotku Bibarsa Natha. Posle toga Đetići su smanjili rezultat preko Petra Grbića, nekada krilnog napadača Partizana, ali snage za izjednačenje nisu imali.

Posle ovog duela crno-beli će nastaviti pripreme za nastavak prvenstva Srbije i duel sa Radnikom iz Surdulice, 17. septembra, na svom stadionu od 19.35.


tagovi

Andrija PavlovićBibars NathoFK PartizanPrijateljske utakmice

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara