Fudbaleri Vest Bromvič Albiona (©Reuters)
Fudbaleri Vest Bromvič Albiona (©Reuters)

Samo u Mozzartu: Kvote na pobede VBA i Krajove 1948 najveće na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.12.22. | 10:43

Nigde nećete uspeti da nađete veće

Počela je nova nedelja. Ovog ponedeljka nažalost nećemo moći da uživamo uz utakmice na Svetskom prvenstvu u Kataru, opet je slobodan dan, ali to ne znači da kladioci nemaju zanimljive utakmice koje vredi ispratiti.

Da sve bude još interesantnije, potrudili su se bukmejkeri Mozzarta, koji su spremili dve kvote, koje će u svakom momentu da budu najveće na svetu. U pitanju su dvojka na VBA protiv Sanderlenda, odnosno kec na Krajovu 1948 protiv Arđeša.

Izabrane vesti

Fudbaleri Sanderlenda su se prošle sezone plasirali u Čempionšip iz trećeg ranga, a u jednom momentu tokom ove jeseni je delovalo da će Vest Bromvič Albion vrlo brzo da padne na njihovo mesto. Ipak, optimizam ponovo živi među navijačima VBA posle tri uzastopne pobede u prethodna tri kola, nad Blekpulom (1:0), Kvins Park Rendžersom (1:0) i Stoukom (2:0). I dalje je u zoni ispadanja, ali sada je 21. na tabeli Viganu prišao samo na bod zaostatka. Uz to ima i dve odigrane utakmice manje od njega. Sanderlend je takođe u dobroj formi, pobedio je na tri od poslednje četiri utakmice. To mu je dovoljno za proboj na 11. mesto. VBA je poslednji put igrao protiv Sanderlenda 2017. godine, kada je slavio sa 2:0.

UNIVERZITATEA KRAJOVA 1948 - ARĐEŠ (PONEDELJAK, 16.30), KEC 2,05

Susret 20. kola šampionata Rumunije između ekipa koje se nalaze na donjoj polovini tabele. Arđeš, koji je prošle sezone igrao plej-of za titulu, nema nijednu pobedu u poslednja tri kola (poraz i dva remija), pa je pao na 10. poziciju. Sada ima 22 poena, tri više od Univerzitatee Krajove 1948, jednog od ozbiljnijih kandidata za ispadanje. Krajova 1948 je seriju od tri uzastopna poraza, odnosno osam prvenstvenih mečeva bez trijumfa prekinula u prošlom kolu pobedom nad velikim rivalom Univerzitateom Krajovom. Posle imenjaka, Krajova 1948 je prošlog utorka savladala i Petrolul u Kupu Rumunije sa 1:0. Ove sezone je Univerzitatea već savladala jednom Arđeš. Sredinom avgusta je u Piteštiju slavila sa 2:0, a to joj je bila treća pobeda nad Ljubičastima na poslednja četiri susreta.

NAPOMENAKvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara