Komentari na vest

Sampdorija i Lacio ne zaboravljaju Mihajlovića: Živećeš večno

Ž

Žabarii

pre preko 1 godinu

Žalosno je koliko čoveka cene tek nakon njegove smrti. Isti slučaj i sa Mihom. Na Apeninima su ga, do pojave bolesti, na mnogim stadionima čašćavali sa zingaro di merda, serbo zingaro i slične uvrede. Vređali ga čak i policajci, službenici, novinari, tv. Vređali su ga jedno vreme čak i Lacijali gde je ostavio najveći trag. Sad je postao maltene svetac. Utrkuju se ko će lepšu reč da kaže, maltene ga svojataju. Žabari su najveći zingari u Evropi po mnogim parametrima, još ako pogledamo jug Italije, tu su po svim mogućim. U međuvremenu su častili i Sergeja i Dušana Vlahovića i Lukića, itd.
L

LukeCage

pre preko 1 godinu

Ti si baš neka neznalica. Ovo što si napisao su laži.
u

ushshs

pre preko 1 godinu

Nista mi nismo bolji od Italijana ako nismo cak u gori narod, isti je narod svuda u svetu zavisi sve od coveka do coveka.
Ž

Žabarii

pre preko 1 godinu

@LukeCage Šta su tu laži? Pratim tu ligu još pre nego kad si se ti verovatno rodio. Jeste on bio prgav igrač, bilo je tu pljuvanja Jeremisa (ko se seća), pokačio se sa Patrikom Vierom, Ibrahimovićem ,itd. Ali su i oni njega dosta vređali i pljuvali. Od navijača mnogih klubova pa do novinara, čak i policajaca. Imaš klip na youtube ako ne veruješ, pre koju godinu, gde se ispred Olimpika zakačio sa jednim karabinjerom zbog uvreda. Sergeja su pre koju sezonu vređali, bilo i nekih transparenata, sad mu kliču. Dušanu su u Bergamu pevali zingaro di merda, o dočeku u Firenci kad je prešao u Juve da ne pričam. Sve može da se proveri, barem danas, pa pogledaj pošto kažeš da lažem. Kad im valjaju u određenom momentu onda im kliču, a kad pogreše ili pređu u drugi klub, sve redom po spisku po našim igračima, a najjače mi je to zingaro, a samo čovek da ih pogleda, pa pola Teherana pre može da prođe kao Evropljani nego oni.
.

....

pre preko 1 godinu

Imam osecaj da su ga vise Italijani postovali i cenili ga!