Komentari na vest

Šampionski ples Intera! Odmorio Lukaku, raspucao se Aleksis - stradala Sampdorija (VIDEO)

G

Gist

pre gotovo 3 godine

Lep, lagan mec, mec za slavlje velika steta sto nije bilo navijaca na tribinama da uvelicaju slavlje, treba napomenuti, i zahvaliti se pre svih ranijeriju, kvaljareli i svima iz sampdorije na jednom divnom gestu pre pocetka utakmice, ranijeri je pokazao da jeste i veliki trener i veliki gospodin, mozda nije moralo bas pet komada, mada je to jos jedan dobar odgovor na stalno pisanje o nekakvim losim odnosima unutar kluba
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Sutra ce Milan da dobije juventus i onda ce i Inter da spakuje juventusu tri komada za LE takmicenje, sto je i njihov domet ove sezone, FORZA SAMPIONSKI INTER !
G

Gist

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe, oni su vec sami sebe izbacili, i ja sam pisao kako ih treba po svaku cenu dobiti u torinu, dok je sada mozda bolje da se u torino posalju neki klinci neki rezervisti, samo da se igraju po terenu i slave skudeto, dok bi prvotimci naravno isto tako slavili na klupi, na neki prigodan nacin, mozda cak i da ne putuju na mec, nema potrebe

Kembaaa

pre gotovo 3 godine

Odlicno Konte odradio posao ove sezone, ocekivano. Doveli su mu igrace koje je hteo, cekao Eriksena dugo, Sancezu konstatno davao sansu, sto mu je na kraju i vratio. Naravno, sezonu izneli Lukaku, Lautaro, Barela, De Fraj i Handa kapiten. Ovo danas je samo sampionsko slavlje i dokaz da moze da se odigra dobro kad ekipa nije pod pritiskom. Sad ide ono najvazije, spremanje za narednu sezonu, neki momci da dobiju sansu koji nisu, pa da se sledece sezone pravi iskorak i u LS.
G

Gost Aleks

pre gotovo 3 godine

Gazde ako odrade posao šzo se ginansija tiče kako treba, i sledeće godine titula . . I u LŠ da se prođe grupa pa šta bude . .
E

Enzo

pre gotovo 3 godine

Ovi iz Sampdorije ko muve bez glave... Davno izgubljeniju ekipu nisam gledao...
P

Pjanic sa tri zuta

pre gotovo 3 godine

Ja sam mislio da ce Interovi igraci u znak bunta zbog neisplacenih bonusa i plata da presede ceo mec...kad ono petarda. Bas cudno...a?
1

101

pre gotovo 3 godine

Strasna ekipa. Videt cemo koliko su dobri u Ligi Sampiona...
N

Nex

pre gotovo 3 godine

Svaka cast momci. Verujem da su zadnjih par utakmica pre ove igrali stegnuto zbog rezultata i zelje da se osvoji titula sto pre. Sada su odigrali skroz rastereceno i stvarno lepo za oko. Kao neko ko prati Inter zadnjih 20-ak god, i sto bi se reklo navijam za njih, i jedini klub koji volim pored nasih, stvarno mi je drago zbog titule i nadam se da ce ih biti jos u narednim godinama.
G

Gostu17177181

pre gotovo 3 godine

zasto konte ne igra 4 3 1 2 i da sanchez uvek bude malo iz lautara i lukakua eriksen lose razigrava ekipu i vise mu stoji zadnji vezni ove sezone dok sanchez dosta ubrzava igru i menja stranu pa cak i ako pravi na svakoj utakmici po 2 3 greske
G

Gile Interista

pre gotovo 3 godine

Sampion to radi Samponski, puce petarda kao iz topa, bravo za napadacki fudbal koj je Inter danas igrao. Konte je vise nego profesionalalac, on ladno na 5:1 komanduje igracima sta da rade i to u 85 miniuti meca i to sve kad je titula vec osvojena i pre ovog kola, ovde gde je stao sa Interom tu ce i da nastavi u sledecoj sezoni FORZA INTERISTI NA ODBRANU SKUDETA !