Saničanin sa Vujačićem i Uroševićem (© Star sport)
Saničanin sa Vujačićem i Uroševićem (© Star sport)

Saničanin: Pokazali smo zube, sad navijači očekuju pobedu

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.10.22. | 12:58

„Nikad nismo rasterećeni, nema opuštanja“, dodaje Ljubomir Fejsa

Pomera se polako fokus Partizana. Tri dana je u centru pažnje bio Javor, sudijski previdi na meču Mozzart Bet Superlige (3:3), nezadovoljstvo ishodom meča i izostankom reakcije iz VAR sobe, ali kako moderni fudbal brzopotezno nudi šanse za iskupljenje tako je u Nici prilika da crno-beli osiguraju plasman u evorpsko proleće kolo pre kraja grupne faze Lige konferencije.

Predstavnik Srbije je već pokazao da može da igra sa ekipama iz Lige petice (1:1 sa Francuzima, dve pobede nad Kelnom), a još jednim trijumfom bi obezbedio prvo mesto bez obzira šta urade Jarčevi sa Slovackim ili sastav Gordana Petrića naredne sedmice sa češkim predstavnikom.

Izabrane vesti

Prilikom sastavljanja grupa malo ko je davao šansu Parnom valjku da prođe, a sad je na čelu tabele.

Lakše je kad niko ne očekuje ništa od nas, ali kad smo pokazali zube sad se mnogo očekuje. Zato navijači očekuje pobedu i u Nici. Idemo po pozitivan rezultat, tako ćemo se postaviti. Pratio sam Nicu, ali nećemo mnogo da se baziramo na njoj, gledamo da odgovorimo na zahteve trenera. Da ne otkrivamo sve tajne, ali nam je Petrić rekao da igramo fudbal i uživamo, nadam se da ćemo da ostvarimo sve njegove taktičke zamisli i da će biti u redu“, istakao je štoper Parnog valjka.

Crno-beli su pošli na gostovanje bez desnog beka Aleksandra Filipovića i zadnjeg veznog Patrika Andradea (obojica povređeni), što znači da bi na sredini terena šansu mogao u nekom trenutku da dobije i Ljubomir Fejsa.

Nikad nije lako igrati evropske utakmice. Znamo da je Nica kvalitetna, ali došli smo da pružimo maksimum. Znamo šta nam je činiti da bismo ostvarili pozitivan rezultat. Svaka utakmica je priča za sebe, tako i oni gledaju za nas. Znamo da su tamo dobri igrači. Ne znam kako će Francuzi igrati, ali je bitnije kako ćemo mi igrati. Igramo u klubu gde nikad nisi rasterećen, uvek postoji obaveza, zato nema opuštanja“, raspoložen je Fejsa.


tagovi

FK PartizanLiga konferencijeNicaSiniša SaničaninLjubomir Fejsa

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara