Pavlović (©Reuters)
Pavlović (©Reuters)

Šansa za Srbiju još postoji: Nagelsman neće u martu pozvati Pavlovića

Vreme čitanja: 2min | ned. 25.02.24. | 21:06

Selektor A tima šalje mladog vezista u U21 reprezentaciju

Kao što na utakmici nije kraj dok sudija ne odsvira, pa se vredi boriti do tog poslednjeg zvižduka, tako ni Srbija još nije izgubila borbu za supertalentovanog vezistu Bajerna Aleksandra Pavlovića.

Momak srpske krvi, ali koji za sada naginje više da igra za zemlju u kojoj živi – Nemačku, neće dobiti poziv za A tim „pancera“ u martovskom prozoru, javljaju mediji u toj zemlji.

Izabrane vesti

Prema informacijama nemačkih novinara, selektor seniorskog sastava Julijan Nagelsman za sada „ne vidi“ Pavlovića kao deo A tima i neće mu poslati poziv za martovske utakmice. Nagelsmanu je preče da spremi tim za Evropsko prvenstvo na leto, jer će i njegova sudbina dosta zavisiti od ishoda, nego da razmišlja o budućnosti „nacionalnog elfa“.

Zato će Aleksandar Pavlović i u martu da zaduži opremu mlade reprezentacije Nemačke, u čijem taboru je bio i u novembru, malo pošto je debitovao za najjači sastav Bajerna. Interesantno je da će U21 tim „pancera“ u martu igrati protiv Izraela i tima južne srpske pokrajine Kosovo.

To znači da još postoji šansa za Fudbalski savez Srbije da proba da nagovori Pavloviće da se predomisle i da umesto nemačkog mladi as obuče srpski dres, kao što je to učinio, recimo, Lazar Pavlović.

Iako se nedavno pojavila informacija da je selektor Dragan Stojković bio u Bohumu da na delu gleda Erhana Mašovića i Aleksandra Pavlovića, koji zbog povrede kuka nije igrao na tom meču, iz Fudbalskog saveza Srbije nije stigla potvrda da je Piksi zaista tog popodneva bio u Nemačkoj.


tagovi

Aleksandar Pavlovićfudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara