Igrači Sportinga (©Reuters)
Igrači Sportinga (©Reuters)

Santa Klara "duguje" Sportingu: Benfika čeka Lavove u borbi za trofej

Vreme čitanja: 2min | sre. 26.01.22. | 14:10

Liga kup Portugalije noćas dobija finalni par

Benfika je prošla u finale Liga kupa na jedvite jade, Sporting čeka ništa manje težak okršaj (20.45)...

Ne tako davno, lisabonski sastav je posetio Azorska ostrva. Gostovao je Santa Klari u okviru Primeire i delio je čelnu poziciju na tabeli sa Portom. I nije se dobro proveo. Doživeo je prvi poraz u ligi ove sezone, posle niza od 11 vezanih pobeda, i od tada kaska za Zmajevima. Posle neuspeha sa Bragom prethodnog vikenda, sada je u minusu šest bodova.

Izabrane vesti

Lavovi zato imaju dodatni razlog da se revanširaju timu iz Ponta Delgade. Upravo ga je, dakle, ovaj protivnik pripremio za prvi poraz u šampionatu, istovremeno prekinuvši njegovu respektabilnu seriju i nateravši ga da posustane u borbi da odbrani tron. Sada bi opet mogao da ga osujeti u nastojanju da ponovo podigne pehar Liga kupa.

20.45: (1,48) Sporting (4,00) Santa Klara (6,50)

Četa Rubena Amorima već je viđena u subotnjem finalu na stadionu Municipal de Leiria, gde će se, inače, odigrati ovaj duel. I momci sa Alvaladea definitivno žele da budu deo njega.


"Tim se osećao loše posle poraza od Brage. Nismo navikli na takve rezultate. Moramo da požurimo i odmah povratimo izgubljeni identitet", istakao je Amorim.

------------------------------

Sve utakmice Liga kupa Portugalije možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je da budete registrovani, a registracija je besplatna.

------------------------------

Tim iz Ponta Delgade igraće ulogu autsajdera, kao početkom januara protiv Sportinga.

"Znamo ko je jasan aspirant za pobedu. Mislim da će obe ekipe ući na megdan sa velikom željom za pobedom. Neću morati na neki poseban način da motivišem igrače, ovakvi mečevi su u tom pogledu lakši", poručio je Mario Silva, trener ostrvskog kluba.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------

PORTUGALIJA, LIGA KUP - POLUFINALE

Utorak

Benfika - Boavista 1:1 (1:0) /penalima 3:2/

/Everton 16 - Afonso 53/

Sreda

20.45: (1,48) Sporting (4,00) Santa Klara (6,50)

*** kvote su podložne promenama



tagovi

Liga kup PortugalaSporting LisabonSanta Klara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara