©AFP
©AFP

Sao Paulo opijen pobedom nad Tigreom, Ituano sačuvao nulu pred revanš

Vreme čitanja: 2min | sre. 12.04.23. | 04:54

Rivali treći put uzastopno odigrali utakmicu bez pogodaka (0:0)

Odlično izdanje u Kopa Libertadores i pobeda protiv Tigrea (2:0) nisu predstavljali dovoljan pokretač za Sao Paulo u prvom duelu dvomeča sa Ituanom u okviru trećeg kola Kupa Brazila koji je okončan mirnih mreža.

Večerašnji rivali treći put uzastopno odigrali sus usret bez pogodaka, a takav epilog prolongirao je odluku o putniku u narednu fazu kupa za 25. april kada će u Ituu ekipe drugi put ukrstiti koplja.

Izabrane vesti

Inspirisani gosti koji su u prethodnih mesec dana stavili na ozbiljne muke ekipe poput Palmeirasa, Korintijansa i Santosa potvrdili su da su u odličnoj forrmi te su tokom prvog dela susreta bili potpuno ravnopravan rival. Ipak, a kako je vreme odmicalo fokus Ituana u sve većoj meri je bio na defanzivi, a inicijativa Sao Paula ispostavila se kao nedovoljna da domaćin stekne prednost pred revanš.

Za razliku od Sao Paula ulogu favorita opravdali su Santos, Fortaleza i Internasional. Santos je u gostima Botafoku stekao dva gola prednosti (2:0), dok je Fortaleza pred svojom publikom pobedivši 6:1 prektično već overila kartu za narednu fazu. Do pobede na domaćem terenu stigao je i Internasional savladavši CSA, doduše znatno teže nego što se očekivalo, te gosti revanš, uprkos porazu 1:2, dočekuju uz aktivan rezultat.

KUP BRAZILA, TREĆA RUNDA, PRVI MEČEVI

Utorak

Volta Redonda - Baija 1:2 (0:1)

/Gabriel 59 - Biel 39, Gabriel Ksavier 62/

Botafogo SP - Santos 0:2 (0:2)

/Lukas Lima 15, Markos Leonardo 38p/

Sreda

Internasional - CSA 2:1 (1:1)

/Alan Patrik 24, 50 - Gabriel Taljari 10/

Fortaleza - Aguia de Marba 6:1 (3:0)

/Dudu 8, Brajan Sebaljos 24, Giljerme Agusto 45+3, Tijago Galjardo 79, 90+8, Jago Pikaču 90+4 - Kruz 48/

Sao Paulo - Ituano 0:0


tagovi

BrazilKup Brazila

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara