Saopštenje Partizana: Oružana pljačka provalnika Bojana Nikolića

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.04.19. | 21:59

Crno-beli reagovali posle poraza u Nišu i okrivili glavnog arbitra

Ništa novo u srpskom fudbalu. Posle svake derbi utakmice sledi ili saopštenje, ili strastvena razmena mišljenja. Tradicija nije izneverena ni ovog puta, pošto su posle poraza u Nišu reagovali čelnici Partizana.

Crno-beli su poklekli na Čairu (3:1), a za takav rasplet okrivili su glavnog arbitra Bojana Nikolića. Pomenuti sudija je zajedno sa pomoćnikom napravio žestok previd početkom drugog poluvremena kada je priznao pogodak Grbića, iako se Ranđelović nalazio u ofsajdu, i uticao na kretanje golmana gostiju Kljajića.

Izabrane vesti

PARTIZAN DRASTIČNO OŠTEĆEN U NIŠU!

Crno-beli su Bojana Nikolića poistovetili sa provalnikom koji je želeo da se upiše u društvo onih koji su ove sezone silovali klub iz Humske.
Večeras se u Nišu obreo provalnik. Čovek loših namera. Čovek poslat sa samo jednim zadatkom - uniziti fudbalsku igru i promovisati sebe u neslavnu zvezdu večeri.Provalnik, izvesni Bojan Nikolić, je vešto posmatrao svoj plen. Misao da se nađe u društvu odabranih, koji u ovoj sezoni siluju FK Partizan svojim bezumnim i podmuklim odlukama, obuzimala ga je i pomućivala ono što svaki sudija mora da ima na umu: on mora biti simbol pravičnosti i poštenja. Tek što je Partizan poveo i kapitalizovao znatno sigurniju i ofanzivniju igru u polju tokom većeg dela prvog poluvremena, provalnik je zaključio da mora energičnije izvršiti svoj deo posla. Bojan Nikolić je, perfidno, dosudio prekršaj nakon isteka produžetka u prvom poluvremenu, pri vođstvu Partizana od 1:0, kao da želeo da odbije bilo kakvu primisao savesti i morala“, stoji u saopštenju crno-belih.

Savo u pet rečenica: Imali smo rezultat, uprkos nekim čudnim stvarima...

Naravno, u Humskoj su se bavili i detaljom koji je odlučio meč – pogotkom Grbića.
„ Naredba pomoćnom linijskom sudiji, koji je zastavicom signalizirao ofsjad poziciju, da zastavicu spusti i prizna vodeći gol Radničkog iz Niša, na početku drugog poluvremena, potpis je razbojnika Nikolića nad jednom od najbrutalnijih sudijskih krađa na stadionu kraj Nišave. Da li je na ovu razliku u kvalitetu terena mislio trener niškog Radničkog, Nenad Lalatović, govoreći da nije isti teren u Beogradu i Nišu, da li je omiljeni i od milošte u Nišu zvani "Boki" večeras izvršio pokaznu vežbu kako se valja obračunati sa Partizanom i u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije?“.

Veruju da će se arbitražom Bojana Nikolića pozabaviti i čelnici FSS.
„Pljačka je teško delo. A umišljajna pljačka noću, pištaljkom, delo kojim se pod pod hitno mora pozabaviti Fudbalski savez Srbije, njegovi disciplinski organi i društvo u celini. Najoštrije zahtevamo adkevatnu kaznu za počinjeno nedelo, jer je Bojan Nikolić samo simbol vrha ledenog brega beščašća, nemorala, urote i agresivnog specijalnog rata protiv našeg kluba“, naglašava se u Partizanovom saopštenju.


tagovi

Milorad Vučelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara