Petar Gigić se ovog leta vratio u Mačvu (©MN Press)
Petar Gigić se ovog leta vratio u Mačvu (©MN Press)

Šapčani u naletu, sve bliži lideru, Zlatibor se trgao posle smene trenera

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.10.21. | 11:02

Prva liga Srbije: Mačva želi nastavak serije dobrih rezultata protiv ekipe iz Čajetine u odloženom meču 12. kola

Mačva grabi ka ekspresnom povratku u Superligu Srbije. Šapčani su sve bolji kako šampionat odmiče. Vezali su tri meča bez poraza (sedam bodova). Prilika za skok na drugo mesto, Šapčani imaju danas (17.00) protiv Zlatibora u zaostalom meču 12. kola Prve lige.

Posle ispadanja iz elite, Mačva se stabilizovala, brigu oko kluba preuzeo je poznati sportski radnik Ranko Stojić i rezultati su stigli. Tim iz Čajetine je loše počeo, tek je na 13. mestu sa 12 bodova. Došlo je do promene na klupi. Pre dve nedelje je došlo do rastanka sa Predragom Ristanovićem. Novi trener Žarko Jovanović startovao je sa tri boda protiv Grafičara u nedelju (2:0).

Izabrane vesti

17.00: (1,65) Mačva (3,45) Zlatibor Čajetina (5,40)

Šef stručnog štaba Mačve Boris Savić je optimista i veruje u nova tri boda.

"Pred nama je novi izazov, ekipa Zlatibora, ima novog trenera što samo po sebi donosi dodatne motive protivniku. To je fizički dominantna ekipa koja teži duel i skok igri, u čemu su superiorniji ali mi imamo leka i za to“, rekao je Savić.

__________________________

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

__________________________

Jedan od najiskusnijih u redovima crveno-crnih, Lazar Marjanović, kaže da neće biti potcenjivanja.

"Ne smemo da ih potcenimo, njihova pozicija na tabeli ne sme da nas zavara, moramo ih shvatiti najozbiljnije, maksimalno fokusirani na zadatke, da zadržimo pristup iz prethodnih utakmica i status favorita opravdamo na terenu. Očekujemo da naši navijači dođu u što većem broju i da zajedno osvojimo nova tri boda“, istakao je Marjanović.

Prošle sezone u Superligi Srbije oba meča je dobila Malčva i to sa identičnim rezulatom – 1:0. Šapčani prethodne dve utakmice u Prvoj ligi Srbije nisu primili gol.

PRVA LIGA SRBIJE – ODLOŽENI MEČ 12. KOLA

Sreda

17.00: (1,65) Mačva (3,45) Zlatibor Čajetina (5,40)

***kvote su podložne promenama



tagovi

Prva liga SrbijeSrbijaSrbija 2Mačva ŠabacZlatibor Čajetina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara