Saprisa (©Reuters)
Saprisa (©Reuters)

Saprisa završila posao, biće vatre u Hondurasu

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.09.21. | 06:10

Motagva se vratila iz dva gola minusa – 2:2

Jedan je od favorita Deportivo Saprisa da ponovo podigne trofej Konkakaf lige. Ponovo, zato što je 2019. godine bila šampion ovog mladog takmičenja, koje se održava tek peti put u istoriji.

Ne samo što je pre dve godine bila pobednik, nego je Saprisa i prošle igrala u finalu, ali nije uspela da odbrani trofej u duelu sa Alahuelenseom.

Izabrane vesti

I sada je Saprisa na dobrom putu da stigne do završnice, pošto je jutros kao gost pobedila Santa Lusiju, predstavnika Gvatemale, sa 2:0. Ostalo je da još na svom terenu overi prolaz u četvrtfinale lige.

Zablistao je veteran Kristijan Bolanjos, koji je u 37. godini postigao vodeći gol za tim iz Kostarike, dok je pobedu overio četiri godine mlađi Kendal Vaston.

Mnogo neizvesnije će biti u revanšu između Univerzitarija iz Paname i Motagve iz Hondurasa, pošto je prvi meč ovih rivala završen bez pobednika – 2:2.

Gosti iz Hondurasa su napravili podvig, pošto su posle 50 minuta igre gubili 2:0, ali su uspeli da dođu do izjednačenja, koje sada njih favorizuje da prođu u društvo koje čine osam najboljih. Kevin Lopez je čovek kojeg slave navijači Motagve, jer je postigao oba gola za remi.

KONKAKAF LIGA – OSMINA FINALA (PRVI MEČEVI)

Utorak

Inter Mengotape – Olimpija 0:6 (0:3)

Sreda

Fordž – Independijente 0:0

Guastatoja – Alahuelense 1:1 (1:1)

Četvrtak

Maraton – Esteli 2:0 (2:0)

Komunikasiones – Alijanca 2:1 (1:1)

Santos DG – Plaza Amador 1:0 (0:0)

Petak

Santa Lusija – Saprisa 0:2 (0:2)

Deportivo Universitario – Motagva  2:2 (1:0)


tagovi

Deportivo SaprisaKONKAKAF ligaMotagva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara