©AFP
©AFP

Sari o neprijatnostima u Roterdamu: Bacali su nam kese sa mokraćom na klupu

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.11.22. | 02:33

Ipak, temperametni strateg ima najviše kritika na sudijske odluke

Trener Lacija Mauricio Sari tvrdi da su navijači Fajenorda na klupu za rezervne igrače njegovog tima bacali kese sa mokraćom. Rimljanima je to dodatno pokvarilo utisak sa gostovanja u Roterdamu, pored činjenice da su Nebeskoplavi porazom od 0:1 pali na treće mesto u grupi F Lige Evrope, pa takmičenje na proleće nastavljaju u 1/16 finala Lige konferencije.

Vruća atmosfera na De Kajpu prouzrokovala je i samo odlaganje početka meča zbog dimne zavese. Ipak, Sari najviše reči kritike ima za glavnog arbitra Irfana Peljta.

Izabrane vesti

"Bacali su nam vreće sa mokraćom na klupu. Ne moram da kažem da nas je to malo nerviralo, a o sudiji da ne pričam. Jedan igrač Fajenorda je imao najmanje sedam-osam startova sa leđa nad našim igračima, ali su na kraju žute kartone dobijali samo moji igrači. Što se tiče njihovog gola, tu su napravljena dva faula, a ne jedan. Počelo je faulom nad Kančelerijem, koji je napravljen ispred naše klupe, a završen guranjem Patrika s leđa. Očekivali smo u najmanju ruku da će sudija pogldati VAR snimak", rekao je vidno nezadovoljni Sari.

Lacio je ušao u seriju negativnih rezultata neposredno pred derbi Rima (nedelja, 18.00) u kojem neće moći da računa na suspendovanog Sergeja Milinković Savića, a pod velikim upitnikom je i najbolji strelac ekipe Čiro Imobile zbog povrede tetive.


tagovi

Mauricio Sari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara