(©Reuters)
(©Reuters)

Saša Ilić ispustio prvo mesto, Ludogorec do pobede iz prvog šuta na gol (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 30.04.23. | 21:38

Skroman derbi i minimalac aktuelnog prvaka – 1:0

Gore nije moglo da bude za Sašu Ilića. Njegov CSKA je od početka sezone vodio, bio jesenji prvak, držao se na čelu tabele sve do današnjeg 28. kola. I trebalo mu je samo da kod kuće remizira sa Ludogorecom, pa da ima prednost pred dva završna kola i plej-of. Da se poslednji derbi, za titulu, igra u Sofiji. Ali, avaj...

CSKA nije izdržao. Pao je iz jednog jedinog ispaljenog metka! Ludogorec 67 minuta nije šutnuo ka golu Armejaca, ali je prvi udarac završio u mreži. A, onda je zaključao sve prilaze svom golu i odneo za Razgrad tri boda vredna skoka na prvo mesto – 1:0.

Izabrane vesti

Težak je bio derbi bugarskog prvenstva. Za prvih 25 minuta nije viđen ni jedan jedini udarac na gol dva rivala. Nakon toga do poluvremena CSKA je uputio tri šuta, dok šampion iz Razgrada nije mogao do šesnaesterca domaćina.

A, onda je došao 68. minut, gosti su stigli do kornera. Lopta je poletela iz ugla na drugu stativu, gde je utrčao Igor Tijago, napadač Ludogoreca, jedan iz plejade Brazilaca i zakucao loptu u mrežu Armejaca (gol pogledajte ovde).

Poleteli su brojni predmeti sa tribina na teren, utakmica je na kratko prekinuta, a kada su se ekipe vratile i nastavile, CSKA nije imao snage da se vrati u meč. Tim iz Saše Ilića od početka sezone igra tvrd fudbal, ne stvara pregršt prilika za gol, niti postiže mnogo pogodaka. Ni posle primljenog nije uspeo da čestito zapreti...

Dugo je trajala sudijska nadoknada, ali ništa Armejcima nije pomoglo, bodovi odlaze za Razgrad, a oni silaze sa čela tabele, na kojem su bili od početka sezone.


 

 


tagovi

LudogorecCSKA SofijaSaša Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara