Saša Ilić vlasnik PRO licence

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.06.21. | 14:03

Kod mentora Vladimira Vermezovića diplomirali još Pavle Delibašić i Igor Savić

Novo poglavlje u karijeri Saše Ilića može da počne. Legendarni kapiten Partizana i aktuleni saradnik Dragana Stojkovića Piksija u A reprezentaciji Srbije od danas je vlasnik PRO licence za trenere.

Pri Centru za edukaciju trenera FSS, Ilić je odbranio diplomski rad i pod budnim okom mentora Vladimira Vermezovića – s kojim je dvaput sarađivao u Partizanu – uz prisustvo članova komisije, Branka Sose Babića i Miloša Miljanića (sina legendarnog Miljana), stekao najviše trenersko zvanje u zemlji. Smernice iskusnih trenera bile su dragocene da Ilić uspešno završi kurs i na taj način dobije mogućnost da radi u bilo kom klubu u zemlji ili inostranstvu.

Izabrane vesti

Zajedno sa njim, u junskoj klasi, diplomirali su Pavle Delibašić, član stručnog štaba Čukaričkog pod palicom Dušana Đorđevića, kao i Igor Savić, doskorašnji strateg Zvijezde 09, člana Prve lige Bosne i Hercegovine.

U sledećoj klasi Instruktorske službe FSS očekuje se da diplomiraju Danko Lazović, Žarko Lazetić, Slavoljub Đorđević, Nenad Grozdić, Aleksandar Luković...


tagovi

FK PartizanIgor SavićSaša IlićVladimir VermezovićFudbalski savez Srbije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara