Saša Lukić u Bergamu postao novi srpski fantazista – četiri gola za četiri dana (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.04.22. | 22:09

Srpski reprezentativac postigao dva gola iz penala u remiju protiv Atalante 4:4

Mnogo pohvala dobio je Saša Lukić u prethodnom periodu. Novinari iz Italije častili su ga terminom totalnog fudbalera,nekadašnji igrač Partizana je nebrojano puta pričao da je u Torinu postao savim drugi igrač. I definitivno je da reprezentativac Srbije u redovima Bikova preživljava najlepši period u karijeri. Postao je srpski fantazista.

U fantastičnom meču u Bergamu Torino i Atalanta su pripredili istinski fudbalski spektakl uz osam golova (4:4). Ulogu protagoniste u redovima gostiju imao je Saša Lukić. Dva puta je šutirao sa bele tačke i oba puta gotovo rutinski savladao Huana Musoa.

Izabrane vesti

Da nije bilo raspoloženog Luisa Murijela, Saša Lukić bi bez ikakve sumnje poneo epitet igrača utakmice. Međutim, Murijel sa dva gola i asistencijom, bukvalno oteo pobedu iz ruku Granatama. Imali su gosti vođstvo od 4:2 u 67. minutu posle autogola Frojelera, ali nije tu bio kraj ludilu u Bergamu. Atalanta se nije predavala . Prvo je Pašalić u 78. minutu iskoristio dodavanje Luisa Murijela, da bi potom Kolumbijac iskoristio i drugi penal za Atalantu i možda postavio pravedenih 4:4.

Dakle, svašta je moglo da se vidi u Bergamu, uz osam golova, četiri penala, intervencije VAR-a. I prava je štata zbog Saše Lukića što Torino nije izdržao do kraja.

Srbin je u strašnoj seriji, pošto je dva gola isporučio nedavno i Speciji i pokazao da bi mogao da bude velika snaga Dragana Stojkovića Piksija u Kataru.

Atalanta je novim remijem produžila vrlo problematičan period i udaljila se od mesta koje vodi u Evropu.

 SERIJA A - ZAOSTALI MEČEVI 20. KOLA

Sreda

Fjorentina - Udineze 0:4 (0:2)

/Mari 12, Deulofeu 39, Valas 90+1, Udogi 90+5/

Atalanta - Torino 4:4 (2:2)

/Murijel 17 i 84 penali, De Ron 23, Pašalić 78 - Sanabrija 4, Lukić 36 i 63 penali, Frojler 67 autogol/

Bolonja - Inter 2:1 (1:1)

/Arnautović 28, Sansone 81 - Perišić 3/



tagovi

Saša LukićLuis Murijel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara