Marko Grujić (©AFP)
Marko Grujić (©AFP)

Sasuolo poslao ponudu za Grujića vrednu 13.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.07.21. | 11:00

Liverpulu se ne žuri sa odgovorom

Čvrsto je zagrizao Sasuolo za Marka Grujića. Nije to bila samo glasina, niti je ostalo na opipavanju pulsa.

Italijanski klub želi da završi posao dok još Porto okleva i cenjka se sa Liverpulom. Zato je Sasuolo poslao zvaničnu ponudu na Enfild roud, u kojoj piše da je spreman da plati 13.000.000 evra za srpskog reprezentativca.

Izabrane vesti

Odgovora još nema. Kako piše portugalska Abola, koja ceo slučaj prati zbog Porta, Liverpul je kao poslednju cenu postavio 15.000.000 evra, pa se za sada “pravi mrtav” na pismo iz Italije. Englezima se ne žuri, znaju da imaju u rukama igrača za kojem ima dosta interesovanja, pa im je plan da puste da tržište samo odredi Grujićevu cenu. Što više klubovi licitiraju, to Liverpulu bolje.

Sasuolo je u pregovorima oko prodaje Manuela Lokatelija, a od tog novca kojeg dobije, želi da investira u dovođenje Grujića.

Želi i Porto da dovede srpskog fudbalera, ali Zmajevi idu nekim drugim putem, rvajući se sa Englezima za svaki evro. Marko bi, navodno, najviše voleo da se vrati na Dragao, jer je tamo igrao prošle sezone, poznaje klub, tim, grad, period adaptacije mu ne bi bio potreban.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara